Oğluyla kavga eden 2 çocuğa kurşun yağdırdı

Akla sığmayan katliam Çorum'un Alaca ilçesi, İmat köyünde yaşandı. Eski muhtar olduğu öğrenilen Servet B. oğlunun kavga ettiği 2 ortaokul öğrencisini serviste kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Hastaneye kaldırılan iki çocuk kurtarılamadı. Servet B. ise jandarma tarafından silahıyla birlikte yakalandı. Sorgusu tamamlanan Servet Başbuş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çorum'un Alaca ilçesine bağlı İmat Köyü'nde dehşete düşüren bir olay yaşandı.

Köyün eski muhtarı Servet B.'nin oğlu ile iki ortaokul öğrencisinin arasında bir gün önce kavga yaşanmıştı. 

Bunu öğrenen Servet B. muhtarlık döneminden kalma tabancasını alarak okul servisinin köye gelmesini bekledi. 

Oğluyla kavga eden 2 çocuğa kurşun yağdırdı

Servis köye gelince de araçtaki iki çocuğa tabancası ile kurşun yağdırdı. Servet B.'nin açtığı ateş sonucu Tunç T. ile Kaan T. adlı iki ortaokul öğrencisi ağır yaralandı. 

Oğluyla kavga eden 2 çocuğa kurşun yağdırdı - Resim : 2

Saldırı sonrası özel araçlarla yola çıkartılan yaralı iki öğrenci yolda karşılaşılan ambulansa aktarıldı. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tunç T. ve Kaan T. tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 

Oğluyla kavga eden 2 çocuğa kurşun yağdırdı - Resim : 3

Oğluyla kavga ettikleri için iki öğrenciyi öldüren eski muhtar Servet B. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Oğluyla kavga eden 2 çocuğa kurşun yağdırdı - Resim : 4

ESKİ MUHTAR TUTUKLANDI

​Çorum'un Alaca ilçesinde oğlunun kavga ettiği 8'inci sınıf öğrencisi Tunç Taşar ve Kaan Hakverdi’yi okul servisinde tabancayla vurarak öldürdükten sonra jandarma tarafından yakalanıp, gözaltına alınan Servet Başbuş, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki sorgusu tamamlanan Servet Başbuş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Oğluyla kavga eden 2 çocuğa kurşun yağdırdı ile ilgili etiketler Çorum Alaca Öğrenci tabanca muhtar ortaokul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.