Oğluyla birlikte kamera karşısına geçti!

Başrollerinde Tolgahan Sayışman ile çocuk oyuncu Emir Özyakışır’ın yer aldığı 'Şampiyon' dizisi, yakında TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Sayışman'ın dizide babası olduğu 'Güneş' karakterinin bebekliğini 3.5 aylık oğlu 'Efehan' canlandıracak.

Başrolünü Tolgahan Sayışman ile çocuk oyuncu Emir Özyakışır’ın üstlendiği ‘Şampiyon’ dizisi yakında TRT 1’de başlayacak. Sayışman, oğlu ‘Güneş’ için ringlere dönmek isteyen ‘Kafkas’ lakaplı eski şampiyon boksör ‘Fırat Bölükbaşı’nı oynayacak.

ÇEKİMLER İKİ GÜN SÜRDÜ

Dizide ‘Güneş’in bebekliğini, Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi’nin 3.5 aylık oğlu Efehan canlandırdı. İki gün süren çekimlerde Efehan ilk kez kamera karşısına babasıyla geçti.

Abazi ise sette gözünü bir an olsun oğlunun üzerinden ayırmadı.

Oğluyla birlikte kamera karşısına geçti!

BOKS DERSİ ALDI

Tolgahan Sayışman rolü için bir yıl boyunca haftanın 5 günü boks dersleri aldı. Sayışman’a, usta oyuncu Erdal Özyağcılar eşlik ediyor.

Oğluyla birlikte kamera karşısına geçti! - Resim : 2

Oğluyla birlikte kamera karşısına geçti! ile ilgili etiketler Tolgahan Sayışman TRT 1 Almeda Abazi Erdal Özyağcılar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.