Oğlunun montu HDP binasından çıktı!

HDP aracılığıyla dağa kaçırılan evlatları için Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde nöbet tutan baba Celil Begdaş HDP’ye tepki gösterdi. Acılı baba, "Benim oğlumun montu parti binasında çıktı. O yüzden oğlumu bunlardan istiyorum” ifadelerini kullandı.

Çocukları HDP tarafından kandırılıp PKK’ya götürülen ailelerin evlat nöbetinde 140 gün geride kaldı. HDP’nin Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemine devam eden 72 ailenin umutlu bekleyişi sürüyor.

Evlat nöbetindeki 4 ailenin çocuklarına kavuşması, diğer anne-babaları da ümitlendirdi. 16 yaşında dağa kaçırılan oğlu Yusuf için 140 gündür oturma eyleminde olan baba Celil Begdaş çocuğunu HDP’lilerin kaçırdığını tekrar etti.

Begdaş, “Nereden eminsin derseniz, benim oğlumun montu parti binasında çıktı. O yüzden oğlumu bunlardan istiyorum” dedi

Oğlunun montu HDP binasından çıktı!

HDP ZULMÜNÜN SONU GELDİ

Oğlu Ramazan için eylemini sürdüren Mevlüde Üçdağ, çocukların akıbeti hakkında HDP’den açıklama beklediklerini dile getirdi. Üçdağ, “Böyle bir parti istemiyoruz. HDP aracı olmasa çocuklarımız dağda olmazdı. 40 yıldır Kürtlerin kanını emiyor, gençleri dağa götürüyorlar” diye konuştu.

Oğlu Müslüm’ü bekleyen Songül Altıntaş “HDP ve PKK gençleri kaçırıyor, Kürtlere zulmediyor. Yaptıkları zulüm yanlarına kalmayacak. Sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz” derken, oğlu Erkan’ı bekleyen Fahrettin Akkuş ise artık HDP zulmünün sonunun geldiğini söyledi.

Oğlunun montu HDP binasından çıktı! ile ilgili etiketler HDP Diyarbakır PKK evlat nöbeti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.