Oğlunun düğününde, gelininin terk ettiği kızı olduğunu öğrendi

Çin'de bir anne oğlunun düğününde, gelinin 20 yıl önce yol kenarına bırakarak terk ettiği kızı olduğunu öğrendi.

20 yıl önce kızını kaybeden kadın, yıllardır bir türlü izini bulamadığı kızını oğlunun düğününde buldu. Anne, oğlunun düğününde gelininin yıllardır kayıp olan kızı olduğunu öğrendi. Gelinin kaybettiği kızı olduğunu elindeki doğum lekesinden farketti.

Oğlunun düğününde, gelininin terk ettiği kızı olduğunu öğrendi


DÜĞÜN YAPILDI

Damadın annesi, gelinin ailesine onun evlatlık olup olmadığını sordu ve hikayeler örtüşünce gerçek ortaya çıktı. Gelin ve anne göz yaşlarına boğuldu. O anlara ait görüntüler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kayıp kız ile damadın bir kan bağı bulunmaması nedeniyle düğün gerçekleşti.

 Oğlunun düğününde, gelininin terk ettiği kızı olduğunu öğrendi - Resim : 2

DAMAT DA EVLATLIK ÇIKTI

Acılı anne kızını yıllarca arayıp bulamadıktan sonra çareyi evlat edinmekte bulmuştu. Başka bir deyişle anne damadın öz oğlu olmadığını, evlatlık alındığını söyleyince düğün devam etti ve çift evlendi.

Oğlunun düğününde, gelininin terk ettiği kızı olduğunu öğrendi ile ilgili etiketler Çin Düğün evlilik evlatlık
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.