Oğlunu öldürdüğünü itiraf etmişti, cezası belli oldu

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında oğlunu öldürdüğünü itiraf eden Arif Karakollu'nun cezası belli oldu.

Oğlu Engin Karakollu'yu öldürdüğünü itiraf eden Arif Karakollu'nun cezası belli oldu.

Türkiye gündemin oturan Engin Karakollu cinayetinde acılı anne oğlunu öldüren eşinden şikayetçi olmadı.

Oğlunun kendilerine eziyet ettiğini ve eşinin kendini korumak için böyle bir şey yaptığını savunan acılı anne eşi için "Keşke bu kadar ceza almasaydı" dedi.

"ÇOK PİŞMANIM..."

Hakim karşısına son kez çıkan Arif Karakollu, "Çok pişmanım, kendimi korumak zorunda kaldığım için oğlumu öldürdüm" dedi.

Mahkeme başkanı tarafından duruşmayı takip eden anne Şaziment Karakollu'ya eşinden şikayetçi olup olmadığı soruldu. Anne Şaziment Karakolllu, "Eşimden şikayetçi değilim, ceza almasını istemiyorum" dedi.

Oğlunu öldürdüğünü itiraf etmişti, cezası belli oldu

Mahkeme heyeti karar vermek için 5 dakika duruşmaya ara verdi. Aranın ardından mahkeme heyeti, sanığı kasten adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırarak, suçunu gerek katıldığı TV programında itiraf etmesi, gerekse mahkemede itiraf etmesi ve mahkemedeki iyi halden dolayı cezasını 16 yıl 8 aya düşürdü.

Oğlunu öldürdüğünü itiraf etmişti, cezası belli oldu - Resim : 2

EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Nevşehir Adalet Sarayı'nda duruşma sonrasında açıklamada bulunan Şaziment Karakollu, "Ne söyleyebilirim ki eşimin ceza almasını istemezdim. Zaten vicdanı ile hesaplaşıyor. İyice zayıflamış. Ölmüş gibi duruyor. Müge Anlı olmasaydı ne olduğunu bulamazdık. Kendisine çok teşekkür ederim. Çalışmaya gitti diyordu. Başka bir şey demiyordu. Eşim oğlumuzu öldürdüğü için pişman. Çünkü bir tane tokat bile vurmadan büyüttü. Onu o dereceye getirmiş demek ki." dedi.

 

 

Oğlunu öldürdüğünü itiraf etmişti, cezası belli oldu ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert cinayet mahkeme itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.