Oğlundan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’na duygulandıran mesaj... "Kalk ayağa be baba!"

Koronavirüse yakalandığını çektiği bir video ile duyuran Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. Taşçıoğlu'nun son durumu hakkında oğlu Onur Taşçıoğlu sosyal medya hesabından duygu dolu bir paylaşım yaptı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye ve dünya, koronavirüs salgını ile tarihi bir mücadele veriyor. Kovid-19 adı ile bilinen hastalık, binlerce insanın ölümüne neden olurken, tedavisi ile ilgili bilimsel çalışmalar sürüyor.

Koronavirüsü başta halkı etkilerken, onları ilk muayene ve tedavi eden sağlık çalışanlarını da etkiliyor.

Şu anda koronavirüs muayenesi ve tedavisi ile uğraşan onlarca doktor, hemşire ile sağlık çalışanı tedavi altında bulunuyor.

Bunların en başta geleni İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Öğretim Üyesi olan Profesör Doktor Cemil Taşçıoğlu idi.

Koronavirüse yakalandığını çektiği bir video ile duyuran Prof.Dr.Cemil Taşçıoğlu, halen yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam ediliyor.

Oğlundan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’na duygulandıran mesaj... "Kalk ayağa be baba!"

OĞLUNDAN DUYGULANDIRAN MESAJ!

Prof.Dr.Taşçıoğlu’nun son durumu ile ilgili olarak oğlu Onur Taşçıoğlu sosyal medya hesabından duygu dolu bir paylaşım yaptı.

KALK AYAĞA BE BABA!!!

Oğul Onur Taşçıoğlu,sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile babasına şöyle seslendi:

"Kalk ayağa be baba!!! Görmüyor musun bu kadar sevenin var... Daha yetiştireceğin binlerce öğrencin, iyileştireceğin binlerce hastan var.Bizim icin o güzel yuzunu tekrar göster bize.Tekrardan o renkli fularlarını tak ve çık karşımıza. Dimdik ve daha güçlü.

Sakın pes etme!!!"

Oğlundan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’na duygulandıran mesaj... "Kalk ayağa be baba!" - Resim : 2

Oğlundan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’na duygulandıran mesaj... "Kalk ayağa be baba!" ile ilgili etiketler doktor Koronavirüs Korona Cemil Taşçıoğlu onur taşçıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.