Oğluna görücü usulü kız buldu!

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Seda Sayan ile Yemekteyiz' programında ilginç bir olay yaşandı. Seda Sayan, çekim için gittiği bir evde yarışmacıyı oğlu Oğulcan Engin için gözüne kestirdi. Engin'in görücü usulü ile evlenmesini istediğini belirten ünlü sunucu, yarışmacıya "Okul ne zaman bitiyor?", "Burcun ne?" gibi sorular sordu.

Seda Sayan, 'Yemekteyiz' programı için gittiği çekimde oğlu Oğulcan Engin için bir kız beğendi. Engin’in görücü usulü evlenmesini istediğini her fırsatta dile getiren sanatçı, yarışmacı yakınını kendine çok benzetti.

GÖRÜCÜ USULÜ EVLENMESİNİ İSTİYOR

Seda Sayan, Oğulcan Engin’in görücü usulü ile evlendiğinde daha mutlu olacağını ve kendisinin de gelini ile anlaşmasının çok önemli olduğunu belirtti.

"OKULUN NE ZAMAN BİTİYOR?"

56 yaşındaki şarkıcı, yarışmacı yakınına "Ne okuyorsun?," "Okul ne zaman bitiyor?" ve "Burcun ne?" sorularını yöneltti.

Oğluna görücü usulü kız buldu!

'SÖZÜ KESERİZ'

Aldığı cevaplar sonrası "Tamam, sözü keseriz. Kızı buldum, aldım, bitti. Görücü usulü evlensin, daha mutlu olur. Ben beğendim, ona ne oluyormuş? O da beğenir, annesine benziyor" ifadelerini kullandı.

Oğluna görücü usulü kız buldu! - Resim : 2

Oğluna görücü usulü kız buldu! ile ilgili etiketler Yemekteyiz Seda Sayan Oğulcan Engin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.