Oğlum dizisinde Herkesi Şaşırtan Afiş! Gerilim Giderek Yükseliyor!

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Bu sezonun en acıklı dizilerinden olan ve dram seven izleyicilerin bile bazı sahnelerinde zorlandığı Oğlum dizisi, beklenen reytingleri elde edememesiyle de konuşuluyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken Oğlum dizisinde yedi bölüm geride kaldı.

Dizinin 30 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan 8. yeni bölümünde; Tuğrul, Melike’nin yaptırdığı afişleri gördükten sonra soluğu karakolda alırken, Sedat’a söyledikleri gerilimi artırıyor. “O afişleri derhal sökeceksiniz!” sözleri üzerine Sedat sinirlerine hakim olmakta zorlanırken Tuğrul, İlyas’tan şikayetçi olacağını söylüyor.

Yedinci bölümün finalinde ise Efe’yle evden çıkan Zeynep ve Tuğrul, afişleri görünce donup kaldılar. Ailesiyle keyifli vakit geçirmek için heveslenen Efe, bir hayal kırıklığı daha yaşadı. Peki Melike’nin bu hamlesi dengeleri nasıl değiştirecekti?

Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor. Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

‘Oğlum’ yeni bölümüyle 30 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Oğlum dizisinde Herkesi Şaşırtan Afiş! Gerilim Giderek Yükseliyor! ile ilgili etiketler oğlum fragman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.