Oğlum dizisi nerede çekiliyor? My Son'dan uyarlama mı?

Show TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Oğlum, Çarşamba akşamında izleyiciyle buluşuyor. Takipçilerde Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Peki, Oğlum dizisi My Son’dan uyarlama mı?

Show TV ekranlarında Çarşamba akşamlarında yayınlanacak olan Oğlum dizisi izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve ona ait olan bilgiler izleyenler tarafından yakından inceleniyor. İşte, Oğlum dizisinin detayları…

Ay Yapım bünyesinde gerçekleştirilen Oğlum dizisinin yönetmen koltuğunda Gökçen Usta yer alıyor. Senaryosunda Hürer Ebeoğlu ile Sevgi Yılmaz’ın yazdığı Oğlum dizisi dram türündeki bir Türk dizisi olarak dikkat çekiyor.

Oğlum dizisi nerede çekiliyor? My Son'dan uyarlama mı?

Oğlum dizisi uyarlama mı?

Oğlum dizisinin 2017 Fransız yapımlı ‘My Son’ adlı filmden uyarlanıp uyarlanmadığı merak edilmektedir. Ancak herhangi bir dizi veya filmden uyarlandığı bilgisi kesinlikle bulunmamaktadır.

Oğlum dizisi nerede çekiliyor?

Oğlum dizisi İstanbul’un değişik ilçelerinde tarihi mekanlarda çekilmektedir.

Oğlum dizisi nerede çekiliyor? My Son'dan uyarlama mı? - Resim : 2

Oğlum dizisi ilk bölümü ile 9 Şubat 2022 Çarşamba akşamında saat 20.00’dan itibaren Show TV ekranlarından yayınlanacaktır.

Oğlum dizisi nerede çekiliyor? My Son'dan uyarlama mı? ile ilgili etiketler oğlum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.