Oğlum dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor?

Ekranların yeni sezon dizilerinden Oğlum, izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Ay Yapım imzalı dizide umut yeşertecek bir hikaye duygu dolu anlara neden olacak. Peki ama Oğlum dizisi ne zaman başlayacak?

Show TV ekranlarının Ay Yapım imzalı dizilerinden biri olacak Oğlum, yakın bir zamanda izleyicisinin karşısına çıkacak. Umutları en baştan yeşertecek hikayede unutulmaz bir ekran yolculuğu macerası izleyenlere aktarılacak.

Geçtiğimiz günler içerisinde ilk tanıtımı gerçekleştirilen Ay Yapım imzalı Oğlum dizisinin proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız, senaristliğini Hürer Ebeoğlu ile Sevgi Yılmaz, yönetmenliğini ise Gökçe Usta gerçekleştirdi.

Oğlum dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor?

OĞLUM NE ZAMAN HANGİ KANALDA BAŞLIYOR?

Show TV ekranlarında bir umut hikayesini taşımaya hazırlanan Oğlum dizisi çok yakında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

OĞLUM DİZİ KONUSU

Duygusal hikayesi ile Show TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden olan Oğlum, maddi zorluklar yaşayan bir ailenin 6 yaşındaki oğlu Kaan ile maddi sıkıntısı olmayan bir ailenin 12 yaşında ki teknoloji bağımlısı oğlu Cem’in hikayesi bir pedagogun gözünden ekranlara lanse edilecek.

Oğlum dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor? - Resim : 2

OĞLUM DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Canan Ergüder: Pedagog Demet
Timur Acar: İlyas
Nihal Yalçın: Melike
Emir Kaan Özkan: Kaan
Songül Öden: Zeynep
Feyyaz Duman: Tuğrul
Metehan Parıltı: Efe
Serhat Teoman: Sedat
Kubilay Aka
Tuğçe Açıkgöz: Sedef

Oğlum dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor? ile ilgili etiketler Show TV Ay Yapım oğlum
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.