Oğlum 9. bölüm fragmanı

Oğlum 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamlarının merakla beklenen dizisi Oğlum yeni bölüm fragmanıyla heyecanı bir kat daha da artırdı. İşte Oğlum yeni bölüm fragmanı...

Oğlum 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Reytinglerde istediği başarıyı yakalayan dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte Oğlum yeni bölüm fragmanı...

OĞLUM 9. BÖLÜM FRAGMANI

Oğlum Son Bölümde Neler Oldu?

Melike bir yandan afişlerle oğlu için adalet ararken diğer yandan Ceren'in bir derdi olduğunu anlar ve meselenin ne olduğunun peşine düşer. Bu sırada Ceren'in okulda uğradığı akran zorbalığı devam etmektedir.Afişlerin etkisi sürerken Zeynep, oğlunun güvenini kazanmak için her yolu dener.

Tuğrul ise artan sosyal baskısından kurtulmanın yolunu ararken Canan'ın tavsiyesini hayata geçirmeye karar verir. Bu tavsiye Demet ve Efe'nin bağına zarar vermek üzere iken Zeynep'in oğlu ile bir güven bağı kurması, olayın aydınlatılması için giderek daha önemli hale gelir.

Oğlum 9. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler oğlum fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.