Oğlum 2. bölüm fragmanı! Kaan'ın katili Efe mi?

Show TV ekranlarının yeni dizisi Oğlum 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümün hemen ardından yeni bölüm tanıtımı yayına giren Oğlum dizisinde İlyas’ın okul çıkışına Melike, Kaan’ın okuluna saldırıyor. Tuğrul ile Zeynep’te Efe’nin bahsettiği kanıt olan kanlı gömleği buluyor. İşte, Oğlum 2. yeni bölüm tanıtımı…

Oğlum dizisi ilk bölümü ile 9 Şubat Çarşamba akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Canan Ergüder ile Timur Acar’ın oynadığı Oğlum dizisinin 1. bölümünde; kendisine sitem edilen Melike, Kaan’ın okuluna saldırırken, Tuğrul ve Zeynep’te Efe’nin bahsetmiş olduğu kanlı gömleğe ulaşıyor.

Oğlum dizisi ilk bölümde neler yaşandı?

Zeynep’in “Bildiğinizi söylerseniz çocuğunuz suçlu bulunacak, saklarsanız aklanacak. Siz olsanız ne yapardınız?” sorusu dikkati çekerken içerisinde kaldığı ikilemde tüm ebeveynlere yöneltmiş olduğu, “Sen olsan ne yapardın?” sorusu herkesi düşündürüyor.

İlyas ve Melike çifti, kızları Ceren ile 6 yaşındaki oğulları Kaan’la birlikte sakin ve oldukça sevgi dolu bir hayat yaşamaktadır. Zeynep ve Tuğrul çifti de oğulları Efe ile birlikte İlyas, Melike ve Kaan’ın aksi durumunda sevgisiz ve sorunları olan bir ailedir. Efe, ailesi ile iletişimi kopuk, babasından asla sevgi görmeyen, tek arkadaşı bilgisayar oyunları olan bir çocuktur.

Oğlum 2. bölüm fragmanı! Kaan'ın katili Efe mi? - Resim : 2

Sıradan bir iş gününde Melike, ilk maaşını alma heyecanıyla çarşıda mağazaları dolaşırken Kaan’ın okul çıkışına geç kalır. Annesini okul bahçesinde bekleyen Kaan, bir kirpinin peşine takılarak okuldan uzaklaşır. Bu esnada okuldan kaçan Efe, Kaan’ın kirpiyi takip ederek ulaştığı parktadır. Bir süre sonunda Efe, Kaan’ın kaybolduğunu fark ederek ona yardım etmek ister.

Kaan ve Efe karakola doğru yola çıkarken bu esnada Melike ve İlyas, Kaan’ın okuldan çıktığını öğrenerek telaşla oğlunu aramaya başlar. Yolda Kaan, Efe’nin kendisine verebileceği bir scooter’ı olduğunu öğrenince karakola gitmek yerine önce scooter’ı almak ister. İki çocuk beraberce Efe’nin scooter’ını sakladığı ormandaki gizli yerine doğru yola çıkarken polis de her yerde Kaan’ı aramaktadır.

Oğlum 2. bölüm fragmanı! Kaan'ın katili Efe mi? - Resim : 4

Bir süre sonunda acı haber gelir ve ormanlık alanda bir çocuk cesedi bulunur. Öldürülen çocuk Kaan’dır. İlyas ve Melike çifti bu olayla birlikte büyük bir yıkım yaşarken ailenin acısı ekran başındaki izleyicileri de derinden etkiler. Polisler olayı araştırmaya başlayınca ormandaki eşyalardan ve parkı gören kamera kayıtlarından Efe’yi tespit ederler. Komiser Sedat, Efe’nin okuluna giderek annesi Zeynep’e durumu açıklamaya çalışır.

Sedat ve Zeynep okulda Efe’yi ararken küçük çocuk bu sırada okuldan kaçarak olayı anlatmak için karakola gider. Sedat, pedagog Demet ile Efe’yle konuşmaya çalışırken finalde küçük çocuk herkesi şoke eden bir itirafta bulunur ve Kaan’ı kendisinin öldürdüğünü söyler. Demet’in, “Hikaye ne kadar sert olursa olsun, umut her zaman bir yolunu bulur.” sözlerinin dikkat çektiği son sahnede Efe’nin doğru söyleyip söylemediği büyük bir merak konusudur.

Oğlum 2. bölüm fragmanı! Kaan'ın katili Efe mi? ile ilgili etiketler oğlum Oğlum yeni bölüm fragmanı Oğlum ilk bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.