Oğlu Burakcan trafikte dehşet saçtı! Murat Övüç oğlunu böyle savundu

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç trafikte adeta terör estirdi. Övüç, kullandığı aracın camını açarak defalarca ateş etti. Sosyal medya fenomeni Murat Övüç ise oğlunu 'Görüntüler iki yıllık. Düşmanlarımız yaptı' diye savundu.

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç trafikte adeta terör estirdi. Övüç, kullandığı aracın camını açarak defalarca ateş etti. Silahın doğrultulduğu yönde evlerin olduğu görüldü. Trafikte adeta terör estiren Övüç, ateş açtığı anların görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı ancak bir süre sonra ise sildi. O görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

Burakcan Övüç

Polis ekipleri Burakcan Övüç’ü bulmak için harekete geçti. Burakcan’ın ateşlediği silahın kuru sıkı olduğu düşünülse de, polis gözaltına aldığında bu silahın akıbetini de soracak.

Burakcan Övüç

''GÖRÜNTÜLER İKİ YILLIK''

Burakcan Övüç’ün babası Murat Övüç, videonun iki yıllık olduğunu iddia ederek, oğlunu, “Görüntüler eski, oğlum iyilik timsali bir insandır. İki yıl önceki görüntüyü tekrar önümüze getirdiler. Düşmanlarımız yaptı. Oğlum bunu iki yıl önce çektiğinde uyarmıştım. Gençlik hatasıydı. Oğlum sonradan çok pişman oldu. Videoyu kaldırmıştı. Düşmanlarım bu görüntüyü tekrar gündem yaptı. Oğlum iyilik timsali bir insandır. Çevresi onu tanır. Zaten çok pişman oldu” diye savundu.

 

Geçtiğimiz aylarda maddi durumundan bahseden sosyal medya fenomeni Murat Övüç, 20 yaşına basan oğlu için açıklamalarda bulunmuştu.

Burakcan Övüç

"Çok kazanıyorum yalan söylemeyeceğim" diyen Murat Övüç, "Bütün servetimi oğlum Burak Can'a harcıyorum. 20 yaşında aslanlar gibi. Koronavirüs geçtikten sonra Amerika'ya dil eğitimine gidecek. Kız arkadaşıyla orada bir hayat kuracaklar" açıklamasını yapmıştı.

Burakcan Övüç


Son zamanlarda gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Murat Övüç oğluyla bir videosunu paylaştı. 7 yıllık evliliğinden bir oğlu olan Murat Övüç'ün paylaşımına yorum yağdı.


Herkesin Babalar Günü'nü kutlayan Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, "Hem analık hem babalık yaptın bize" diyerek güldü. Övüç ise paylaşımında "Senin gibi bir evladım olduğu için çok mutluyum" dedi.

 

Oğlu Burakcan trafikte dehşet saçtı! Murat Övüç oğlunu böyle savundu ile ilgili etiketler Sosyal Medya Trafik silah burakcan övüç murat övüç

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.