Ofspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu Galatasaray mağlubiyeti sonrası konuştu: Ailece Trabzonluyuz, Galatasaraylıyız...

Galatasaray'a Ziraat Türkiye Kupası dördüncü turunda 2-1 yenilerek elenen Ofspor'da teknik direktör Tolgay Kerimoğlu karşılaşmayı değerlendirdi, "Ailece Trabzonluyuz, Galatasaraylıyız. Kendi içimizdeki nedenlerden dolayı farklı bir bağlılığımız var" dedi.

"Galatasaray bizim için çok farklı" diyen Ofspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, "Ailece Trabzonluyuz, Galatasaraylıyız. Kendi içimizdeki nedenlerden dolayı farklı bir bağlılığımız var. Ben geleli 10 gün falan oldu. İki maç oynadık, takımda da istediklerimizi yapmaya çalışıyoruz. Burada Galatasaray ile oynamak her kulüp açısından çok önemli bir olaydı. Bunu oyunculara söyledik. Oyuncalar da olaya inandıkları zaman yapabildiklerini gösterdiler. Biz sonuçta üçüncü lig takımıyız. Biz Ofspor olarak kendi tarzımızı ortaya koymaya çalıştık. Galatasaray dünyanın en büyük takımlarından bir tanesi" dedi.

''TUGAY'IN GALATASARAYLIĞINI KİMSE TARTIŞAMAZ''

Ofspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu Galatasaray mağlubiyeti sonrası konuştu: Ailece Trabzonluyuz, Galatasaraylıyız... ile ilgili etiketler Ofspor Galatasaray Ziraat Bankası Tolgay Kerimoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.