Oflu Hoca’nın Şifresi 2 filmi konusu nedir? Oflu Hoca’nın Şifresi 2 filmi oyuncuları ve kadrosu

2016 yapımı olan Oflu Hoca’nın Şifresi 2 filmi Türk komedi filmidir. Yönetmeni Adem Kılıç olup senaryosu Zeynep Kaya ve Uğur Kandemir Arpacı tarafından yazılmıştır. Oflu Hoca’nın Şifresi 2 filmi 13 Mayıs 2016 tarihinde vizyona girmiştir. Bu filmi ilk defa izleyecek olanlar Oflu Hoca’nın Şifresi 2 filmi konusu nedir? Oflu Hoca’nın Şifresi 2 filmi oyuncuları ve kadrosu bilgilerini hazırladık.

Çetin Altay ve Ahmet Varlı gibi ünlü oyuncuların bulunduğu Oflu Hoca'nın Şifresi 2 filmi Oflu Hoca'nın Şifresi filminin devamı olarak çekilmiştir. Oflu Hoca'nın Şifresi 2 filminde de yine komedi eksik olmamaktadır. Eğer bu filmi daha önce izlemediyseniz Oflu Hoca'nın Şifresi 2 filmi konusu nedir? Oflu Hoca'nın Şifresi 2 filmi oyuncuları ve kadrosu gibi bilgileri hazırladık. İşte detaylar...

OFLU HOCA’NIN ŞİFRESİ FİLMİ KONUSU

Oflu Hoca'ya başkanlığı kaptırdığı için kızgın olan Ahmet yeni planlar peşindedir. Oflu Hoca yüzünden itibarda kaybeden Ahmet, tekrar başkan olmak için zengin müteahhit İdris oğlu Şaban'a Nur'u istemeye gider. Ahmet kendini kurtarmak için bu yolu dener. Kadir ve Oflu Hoca bu durumu öğrenince Nur'u kaçırmaya karar verirler. Ama Nur'u kaçırmak isterken yanlışlıkla halasını kaçırırlar. Hala ise, Ali Osman'a önceden beri aşıktır ve onunla evlenmek istemektedir. Ali Osman ise istememektedir. Hala, Ali Osman'ı ikna ederse Arsin'deki arsaları Ahmet'in üstüne yapacağını söyleyince işlerin seyri değişecektir. Tabii bu teklifi duyan Ahmet ise Oflu'nun yanına gelerek eğer babanı ikna edersen Nur'u Kadir'e vereceğiz der. Bundan sonra nikah hazırlıkları başlar ve Ahmet'in keyfi yerindedir. İşlerin seyri bundan sonra değişecektir. Akla gelmeyecek olaylar baş gösterecektir. Komedi ve macera eksik olmayacaktır.

OFLU HOCA’NIN ŞİFRESİ OYUNCULARI

Çetin Altay - Oflu Hoca

Ahmet Varlı - Müteahhit Ahmet

Köksal Engür - Ali Osman

Başak Daşman - Ümmiye

Nihan Büyükağaç - Asiye

Mehtap Bayri - Meryem

Eser Eyüboğlu - Kadir

Cem Atik - Muhabir

İsrafil Köse - Manav

Buket Dereoğlu - Moderatör

Ayşegül Günay - Şehriye

Seymen Aydın

Furuzan Asena Ongun

Yusuf Güney (konuk oyuncu) Cenk Tunalı

Oflu Hoca’nın Şifresi 2 filmi konusu nedir? Oflu Hoca’nın Şifresi 2 filmi oyuncuları ve kadrosu ile ilgili etiketler film Oflu Hoca'nın Şifresi konusu oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.