Öfkeli sürücü motosikletini ateşe verdi

Aydın'da bir motosiklet sürücüsünü durduran polis ekipleri, motosikletin muayene ve sigortasının olmadığı gerekçesiyle ehliyetinin de yetersiz olduğu sürücüye ceza yazdı. Yazılan cezaya öfkelenen motosiklet sürücüsü motosikletini ateşe verdi.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, saat 00.30 sıralarında, Yeni Mahalle Ordu Caddesi'nden Belediye Meydanı yönüne giden Fatih Çobanoğlu yönetimindeki 09 ABP 264 plakalı motosikleti durdurdu.

Yapılan kontrolde motosikletin muayene ve sigortasının olmadığı, sürücüsünün de ehliyetinin yetersiz olduğu belirlendi. Çobanoğlu'na toplam 2 bin 876 lira para cezası kesildi.

YAKIT DEPOSUNU AÇARAK ATEŞE VERDİ

Kesilen cezaya sinirlenen Çobanoğlu, motosikletinin yakıt deposunun kapağını açıp, çakmağıyla ateşe verdi. Motosiklet bir anda alev topuna döndü. Çağırılan itfaiye ekibi su sıkarak alevleri söndürdü.

Öfkeli sürücü motosikletini ateşe verdi

Motosiklet kullanılmaz hale gelirken, polis, sürücü Çobanoğlu'nu hakkında 'genel güvenliği tehlikeye düşürmek' suçundan tutanak tutup, gözaltına aldı.

Öfkeli sürücü motosikletini ateşe verdi ile ilgili etiketler Aydın Motosiklet Nazilli motosiklet sürücüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.