Off road meraklılarının uğrak noktası: Kazdağları

Kazdağları sonbahar aylarının gelmesiyle farklı bir güzelliği büründü. Off Road meraklıları ise bu eşsiz güzellikleri görmek ve yaşamak için özel yapım donanımlı araçları ile bölgede etkinlikler yapıyor.

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 4x4 Safari & Kamp - Karavan Grubu üyeleri Kazdağlarında iki günlük bir etkinlik ile sonbaharın güzelliklerini kamp yaparak yaşadılar.

Off road meraklılarının uğrak noktası: Kazdağları

Özel donanımlı araçları ile Kazdağları’nın zorlu ve çamurlu yollarında zaman zaman bata çıka ilerleyen grup üyeleri Dalak Suyu mevkiinde kamp yaptılar.

Off road meraklılarının uğrak noktası: Kazdağları

Gün içinde ise özel donanımlı arazi araçları ile Kazdağları’nın sonbahar güzellikleri arasında zorlu koşullarda off road yapma imkanı buldular.

Off road meraklılarının uğrak noktası: Kazdağları

Kazdağları özellikle güneyde Balıkesir ve kuzeyde Çanakkale üzerinden çeşitli parkurlar ile doğa sporlarını sevenleri yılın her mevsiminde ayrı güzellikler sunmaya devam ediyor.

Off road meraklılarının uğrak noktası: Kazdağları ile ilgili etiketler Sonbahar 4x4 Safari kamp karavan karavan tatili off road kazdağları güz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.