Ödülleri yemek, altın, araba ve ev...

Gürsoy Tekvando Spor Kulübü Başkanı Mustafa Gürsoy, ev, araba, altın ve yemek ödülleriyle sporcularını hem spora hem de başarıya teşvik ediyor.

Haber 7'nin geçtiği habere göre, Ankara'nın Mamak İlçesi'nde faaliyetlerini devam ettiren Gürsoy Tekvando Spor Kulübü'ne hem sporcular hem de veliler büyük ilgi gösteriyor. Sebebi ise Olimpiyat, Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonu olacak sporcuları büyük ödüllerin bekliyor olması. Eski Milli Sporcu Mustafa Gürsoy'un Başkanlığını yürüttüğü Gürsoy Tekvando Spor Kulübü, daha önceki yıllarda şampiyonluk yaşamış sporcularına ödül olarak, ev, altın ve yemek vererek onları başarıya adeta teşvik ediyor.

Ödülleri yemek, altın, araba ve ev...

Gürsoy Tekvando Spor Kulübü Başkanı Mustafa Gürsoy , sporcularının başarılı olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Başarıyı ödüllendirme olayını ilk kez yapmıyoruz. Daha önce kulübümüz bünyesinde başarılı olmuş sporcularımızı ev ve altın ile ödüllendirdik. Ayrıca şampiyon çocuklarımızı özel olarak aileleriyle birlikte yemeğe de götürüyoruz. Araç hiç vermemiştik. Bundan sonra bünyemizden Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu olacak sporcu ya da sporcularımıza lüks araç hediye edeceğim. Bizim spor salonumuzda meyve ise hiç eksik olmaz" şeklinde konuştu.

Ödülleri yemek, altın, araba ve ev... - Resim : 2

Ödülleri yemek, altın, araba ve ev... ile ilgili etiketler Ankara Mamak altın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.