Ödül törenine tekerlekli sandalye ile katılan Gülşen'e dava şoku

Geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme’de düzenlenen ELLE Style Awards X M.A.C 2022 ödül töreninde 'Yılın Stil İkonu' ödülünün sahibi olan şarkıcı Gülşen geceye tekerlekli sandalye ile katılmıştı. Engelsiz Yaşam Derneği, katıldığı ödül törenine tekerlekli sandalye ile giden Gülşen'e dava açmaya hazırlanıyor.

Konserlerinde tercih ettiği cesur kostümlerle sık sık gündeme gelen şarkıcı Gülşen bu kez yaptığı bir hareketle tepkilerin hedefi oldu. Geçen hafta gerçekleşen ELLE Style Awards X M.A.C 2022 ödül törenine katılan Gülşen, tekerlekli sandalye üzerinde bir poz paylaşmış ve bu pozu üzerinden Bülent Ersoy'a gönderme yapmıştı.


Gülşen, tekerlerkli sandalyeye otururken çekilen pozunu "Otriş giyip Bülent Ersoy'dan neyim eksik demez mi?" notuyla Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınlamıştı.

 Ödül törenine tekerlekli sandalye ile katılan Gülşen'e dava şoku

Gülşen’in sağlık sorunu olmamasına rağmen yaptığı bu davranış Engelsiz Yaşam Derneği üyelerini kızdırdı. Engelsiz Yaşam Vakfı Başkan Yardımcısı Av. Edip Önder, 'Al Sana Haber' programına telefonla bağlanarak Gülşen’e dava açacaklarını söyledi.

Görüntülerle ilgili konuşan Önder, "Bülent Hanım'ın rahatsızlığı nedeniyle tekerlekli sandalye kullanması gayet insani bir durum. Ancak Gülşen' in bu davranışı takındığı bu tavır, engelli kardeşlerimizi rencide eden bir durum ve engelli kardeşlerimizi son derece yaralamıştır. Bunu vakıf yönetimindeki arkadaşlarla, Tayyar Bey de vakıfta hep birlikte değerlendireceğiz. Sonuçta biz toplumda önünde engel olan herkes adına bir şeyler yapmaya ve kamu yararı sağlamaya çalışıyoruz. Dolayısıyla engelli kardeşlerimizi rencide eden bu duruma karşı da hukuki bir yola girebilir miyiz vakıf olarak değerlendirip yola çıkabiliriz" dedi.

 

Ödül törenine tekerlekli sandalye ile katılan Gülşen'e dava şoku ile ilgili etiketler Gülşen Sosyal Medya dava Tekerlerkli sandalye engelsiz yaşam derneği
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.