ODTÜ'de Erdoğan'a hakaret eden alçak pankart...

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin (ODTÜ) bu yılki mezuniyet töreninde bazı öğrencilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden pankartlar taşıması büyük tepki çekti.

Skandalları bitmek bilmeyen ODTÜ'de bugün yine bir rezalet yaşandı. Sözde mezuniyet törenini siyasal şova çeviren "öğrenciler", Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı akıl almaz hakaretler içeren pankartlar taşıdılar.

ODTÜ'de Erdoğan'a hakaret eden alçak pankart...
Görüntülerin sosyal medyaya düşmesi üzerine vatandaşlar "ODTÜ'yü yıkın, üniversite yapın", "bu rezilliğe kim nasıl izin verdi?" ve "bu edepsizliğin hesabı kesinlikle sorulmalı" yorumları yaparak adeta siyasal şova dönüşen bu skandal töreni organize edenleri ve bu alçak pankartlara göz yumanları eleştirdi.

ODTÜ'de Erdoğan'a hakaret eden alçak pankart... - Resim : 2

BÖYLE HOCAYA BÖYLE ÖĞRENCİ
Yine aynı törende siyasal şovlarına devam eden bu sözde öğrenci grubu; Erdoğan'a hakarette sınırları zorlarken öte yandan da Muharrem İnce'ye methiyeler düzdü.

ODTÜ'de Erdoğan'a hakaret eden alçak pankart... ile ilgili etiketler ODTÜ Recep Tayyip Erdoğan alçak pankart
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.