Ödeşme Zamanı filminin konusu nedir? Ödeşme Zamanı filminin oyuncuları kimlerdir?

9 Mart Salı günü Kanal D yayın akışında yer alan Ödeşme Zamanı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi, aksiyon türündeki film Ödeşme Zamanı konusu nedir, Ödeşme Zamanı oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

9 Mart Salı günü Kanal D yayın akışında yer alan Ödeşme Zamanı adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Ödeşme Zamanı filmi 2018 yılında vizyona girmiştir. Ödeşme Zamanı adlı komedi aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Ödeşme Zamanı filminin konusu nedir, Ödeşme Zamanı oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Ödeşme Zamanı filminin konusu ne?

Klasik eğitimli bir dövüş sanatları ustası, mafya borç tahsildarı olarak çalışmaya gider. Bir müşteri onu beklenenden daha derin bir duruma sürükleyene kadar iş yeterince kolay görünmekteydi.

Ödeşme Zamanı filminin konusu nedir? Ödeşme Zamanı filminin oyuncuları kimlerdir?

Seyircileri sürükleyecek olan bu aksiyon komedi filmi İngiltere yapımıdır. Yönetmen koltuğunda ise Jesse V. Johnson bulunmaktadır.

Ödeşme Zamanı filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Jesse V. Johnson

Oyuncular: Scott Adkins, Louis Mandylor, Vladimir Kulich

Tür: Komedi, Aksiyon

Yapım Yılı: 14 Eylül 2018 / 1s 36dk

Ödeşme Zamanı filminin konusu nedir? Ödeşme Zamanı filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Ödeşme Zamanı filminin konusu nedir oyuncuları kimler ne zaman çekildi the debt collecter
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.