Ödeneceği açıklanmıştı! Bugün PTT ödemeye başladı...

Büyükannelere torun bakma maaşı ödemeleri bugün başladı. Torun bakım maaşı almaya hak kazananlar bugün PTT veznelerinden adlarına yatırılan 425 lirayı teslim aldı...

Büyükannelere torun bakma maaşı ödemeleri bugün başladı. Torun bakım maaşı almaya hak kazananlar bugün PTT veznelerinden adlarına yatırılan 425 lirayı teslim aldı...

Torununa bakan büyükannelere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca verilecek maaşların ödenmesine başlandı.

Projenin pilot illerinden Tekirdağ’da da gelin veya kızları çalıştığı için torununa bakan büyükanneler, maaşlarını almak üzere PTT şubelerine geldi.

İşlemlerini tamamlayan büyükannelere 425 lira ödendi.

Tekirdağ'da 460 büyükanne, torununa baktığı için maaş almaya hak kazandı. Tekirdağ için ayrılan 500 kontenjandan geri kalan 40 kontenjan için ise 28 Nisan'a kadar başvurular alınacak.

"ALLAH DEVLETİMİZDEN RAZI OLSUN"

Maaşını çekmeye PTT'ye gelen Aynur Pulat (46), başvuru ve maaş bağlanma süreçlerinin çok kolay olduğunu söyledi.

Torununa baktığı için devletin verdiği maaşı yine torununa harcayacağını ifade eden Pulat, "Allah devletimizden razı olsun, verdiği destekten memnunum. Hem torunuma bakıyorum, hem para alıyorum." dedi.

Leyla Batı (44) ise ilk maaşını çekmenin sevincini yaşadığını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

buIyuIkanne_maasIA_2

Ödeneceği açıklanmıştı! Bugün PTT ödemeye başladı... ile ilgili etiketler büyükannelere torun maaşı Çalışma Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.