Oddworld: New ‘n’ Tasty artık ücretsiz!

Oddworld: New ‘n’ Tasty artık ücretsiz! Epic Games birkaç gün önce 17 Aralıktan sonra bazı oyunları ücretsiz olarak oyunculara sunacağını açıklamıştı. Dün Oddworld: New ‘n’ Tasty artık ücretsiz olduğu açıklandı.

Oddworld: New ‘n’ Tasty artık ücretsiz olarak oyuncularıyla buluşacak. Birçok kişiyi sevindiren bu haberin ardından OddWorld Tasty’nin daha önceki fiyatı 33 TL olarak belirlenmişti. Yılbaşın kadar Epic Games her gün bir ücretsiz oyun dağıtacağını açıklamıştı. İlk olarak Cities: Skylines ücretsiz olarak oynanıcağını açıkladı. Ardından Oddworld: New ‘n’ Tasty ile oyun severlerin dikkatini çekti.

Oddworld: New ‘n’ Tasty oyunu

Oyun, 22 Temmuz 2014'te Kuzey Amerika'da ve 23 Temmuz 2014'te PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. Abe's Oddysee'nin yeniden hazırlanmış hali olarak karşımıza çıkan Oddworld: New 'n' Tasty, oyuncuların kahraman Abe olarak maceralara atılmalarına imkân tanıyor. Oyunda tarihi yıkıntıları keşfediyor, etobur canavarlardan ve çılgın av partilerinden kaçıyoruz.

Oddworld: New ‘n’ Tasty artık ücretsiz!

Oddworld: New 'n' Tasty sistem gereksinimleri

Minimum sistem gereksinimleri

İşlemci: Intel i3 3220 3.30 GHz

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 260

RAM: 4 GB

Depolama alanı: 10 GB

İşletim sistemi: Windows 7


Önerilen sistem gereksinimleri

İşlemci: Intel i5

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 560

RAM: 4 GB

Depolama alanı: 10 GB

İşletim sistemi: Windows 8

Oddworld: New ‘n’ Tasty artık ücretsiz! ile ilgili etiketler Oddworld: New 'n' Tasty ücretsiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.