Odatv'den ayrılan Genç internet sitesi kurdu!

HDP ve Canan Kaftancıoğlu'na destek verdikleri gerekçesiyle Odatv ile yollarını ayıran Nihat Genç, yeni internet sitesi kurdu. Youtube kanalı olarak yayına başlayan ve kısa sürede 100 bin aboneyi geçerek geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Veryansın TV’nin internet sitesi Veryansintv.com yayına başladı. Genç, "Benden kimse Canan Kaftancıoğlu'nu övmemi beklemesin" diyerek Odatv'nin özellikle İstanbul seçimlerinden sonra çok yanlış bir yola girdiğini belirtip görevini bırakmıştı.

Uzun yıllar yazdığı Odatv'nin özellikle İstanbul seçimlerinden sonra çok yanlış bir yola girdiğini belirten Nihat Genç, yayın organının İmamoğlu ve HDP haberlerini eleştirip görevinden ayrılmıştı. Genç yeni internet sitesi kurdu.

YENİ HABER SİTESİ

Veryansintv.com’un yayına başlaması dolayısıyla sitede yayınlanan açılış yazısında “Bu sitede yazıp çizip çalışan hepimizin, ilk gençlik yıllarından beri hayal ettiği tam bağımsız, kimseye eyvallahı olmayan yepyeni bir haber sitesiyle karşınızdayız…” ifadeleri yer aldı.

Deneyimli gazeteci Erdem Atay’ın Genel Müdürlüğünü yaptığı Veryansintv.com genel yayın yönetmenliği Ergün Gedek yürütecek.

Veryansintv.com’un yazar kadrosunda usta edebiyatçı Nihat Genç’in yanısıra Birgül Ayman Güler, Cem Gürdeniz, Beyazıt Karataş, Cengiz Özakıncı, Mustafa Önsel, Kıraç, Yavuz Alogan, Banu Avar, Osman Başıbüyük, Gülümser Heper, Hasan Ünal, Özcan Yeniçeri gibi isimler yer alıyor.

'YANLIŞ YOLA GİRİLMİŞ'

Nihat Genç, Odatv'den ayrıldıktan sonra  “Bakıyorum ki Odatv’de sapma var. Yanlış bir yola girilmiş.” demişti.

Genç'in açıklamaları şöyleydi;

"ETNİK MİLLİYETÇİDEN ULUSAL KAHRAMAN YARATMAYA ÇALIŞIYORLAR"

İki gün önce Kaftancıoğlu'nun mahkemesi var, hukuksuz ise buna karşı çıkacaksın. Ama Odatv, Kaftancıoğlu davasında öyle bir başlık atıyor ki "Ben buraya şu hayalle geldim" gibi. Etnik bir milliyetçiden ulusal bir kahraman yaratmaya çalışıyor, bu vahşettir. Bunu sen yapamazsın. Ben açarım Odatv'nin iki-üç yıl önceki Kaftancıoğlu yazılarını, Odatv altından kalkamaz..

"KAFTANCIOĞLU'NU ÖVENLERLE BİR ARADA BULUNMAM MÜMKÜN DEĞİL!"

Bakıyorum ki Odatv'de sapma var. Yanlış bir yola girilmiş. Bazen bilmediğin yollarda gidersin, bir sapağa girersin yanlış bir yola çıkarsın. Ben hep öyle yaptım. Yanlış yola girdiysem geri dönmüşümdür. Ama Odatv, 5-6 aydır; İmamoğlu aday olduktan sonra o kadar artık üç dört defa yanlış yola girdi. Artık geri dönsek de çıkamayız. Benim burada Canan Kaftancıoğlu'nu öven insanların bulunduğu bir yerde bulunmam mümkün değildir.

"ÜLKEYİ BÖLME PEŞİNDELER!"

Bu kadar yanlışın içinde biz olamayız. Bunlar etnik milliyetçidir. Bu ülkeyi bölmeye, parçalamaya geldiklerini kendileri söylüyor. Şimdi meydan bunlara kaldı. CHP'nin dümenini ele geçirince bunlar önemli hale geldi. Bizden şunu istiyorlar; Nihat Genç, Kaftancıoğlu'nun etnik milliyetçiliğini desteklesin. CHP'li kitleler ne der bilemem ben kendimi kurtarma peşindeyim. O yüzden Odatv'de yazamam..

 

Odatv'den ayrılan Genç internet sitesi kurdu! ile ilgili etiketler Nihat Genç internet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.