Ata'nın huzurunda böyle durulur mu?

Eski milli basketbolcu Mehmet Okur'un Anıtkabir ziyareti yeni bir tartışma başlattı. Odatv yazarı Müyesser Yıldız, Okur'un sosyal medyadan yaptığı paylaşımı eleştirdi.

Eski milli basketbolcu Mehmet Okur Anıtkabir'i ziyaret etti ve bu ziyaretin fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Mehmet Okur'un #Huzurundayımatam etiketiyleyaptığı paylaşım büyük beğeni topladı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Özlemişim♥️🙏🏻 #Huzurundayımatam #anıtkabir🇹🇷 #Atam

Mehmet Okur (@mehmetokur.13)'in paylaştığı bir gönderi ()

Ancak Okur'un fotoğrafına en ilginç tepki Odatv yazarı Müyesser Yıldız'dan geldi. Yıldız, Twitter hesabından Mehmet Okur'un Anıtkabir fotoğrafını paylaştı ve şu yorumu yaptı:

"Eski Milli Basketbolcu Mehmet Okur, Anıtkabir'i ziyaret etmiş, ziyaretini 'Huzurundayımatam' etiketiyle paylaşmış. Ata'mızı ziyaret ettiğin için sağol- varol, ama 'Huzurundayım' diyorsan, O'nun huzurunda böyle eller cepte, bacaklar açık da durulmaz ki be sevgili kardeşim?!."

Ata'nın huzurunda böyle durulur mu? ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.