Odatv, Güneş'in hırsızlık haberlerine takıldı!

"Güneş gazetesi bir süredir İstanbul'un hırsızlara, çetelere, gasplara mahkum edildiğine dair düzenli olarak haber yapıyor." diyen Odatv'ye yanıt, gazetenin genel yayın yönetmeni Turgay Güler'den geldi.

Odatv, SuperHaber'in de dikkat çektiği İstanbul'daki hırsızlık vakalarındaki artışa ilişkin haberlerin Güneş gazetesinin manşetlerinde yer almasıyle ilgili yayınladığı haberinde, "Acaba... Güneş üzerinden İstanbul Emniyeti'ne operasyon mu çekilmek isteniyor?" dedi.

TURGAY GÜLER'DEN YANIT

Bu habere sosyal medya hesabından yanıt veren Turgay Güler, "Yahu ne kadar canları acımış. Hani düşmanlığın bile bir seviyesi olur. Bu ancak alkışlanacak bir tavırdır. Sayın Mustafa Çalışkan bu şehrin başarılı bir Emniyet Müdürüdür. Hırsızlık olaylarındaki artış ve şahsımın bile bu konuda mağdur olması nedeniyle meseleyi hassaten gündeme almak nasıl eleştiri konusu yapılır bilemedim doğrusu." dedi.

Odatv, Güneş'in hırsızlık haberlerine takıldı!

Odatv, Güneş'in hırsızlık haberlerine takıldı! - Resim : 2

Odatv, Güneş'in hırsızlık haberlerine takıldı! - Resim : 3

Odatv, Güneş'in hırsızlık haberlerine takıldı! - Resim : 4

Odatv, Güneş'in hırsızlık haberlerine takıldı! - Resim : 5

 

Odatv, Güneş'in hırsızlık haberlerine takıldı! ile ilgili etiketler OdaTV
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.