Oda TV'nin yalan haberi patladı: ‘Kaçak Afganlar’ haberi 2 yıl önceye ait çıktı

Oda Tv'nin provokasyon içerikli haberinin aslı ortaya çıktı. 2020 yılında çekilen eski görüntüleri servis eden Oda Tv, ‘’Kaçak Afganlar görüntülendi: 500 dolar verdik sınırı geçtik’’ başlığıyla yalan bir haber yayınladı.

Oda TV, bugün yeni bir provokasyona daha imza attı. DHA’nın 2020 yılındaki görüntülerini yeniymiş gibi paylaşan Oda TV, ‘’Kaçak Afganlar görüntülendi: 500 dolar verdik sınırı geçtik’’ başlığıyla yalan bir haber yayınladı.

2020 YILINA AİT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Oda TV yalan haberinde, ‘’Türkiye’nin haftalardır yoğun şekilde tartıştığı sınırdan kaçak girenler bu kez görüntülendi.’’ ifadelerini paylaştı.

Çok geçmeden söz konusu görüntülerin 2 yıl öncesine ait olduğu ortaya çıktı. 2020’de DHA’nın çektiği görüntüleri yeniymiş gibi paylaşan Oda TV’nin ‘’Kaçak Afganlar’’ yalanı, elinde patladı.

İşte Oda TV’nin o yalan haberi;

 2 39

Oda TV'nin yalan haberi patladı: ‘Kaçak Afganlar’ haberi 2 yıl önceye ait çıktı ile ilgili etiketler Oda tv yalan haber afgan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.