Oda Tv’nin Hürrem’i Murat Ongun mu?

CHP'li Çetin Çapan'dan çok konuşulacak iddia. Çapan, Odatv'de Hürrem Elmasçı imzası ile yayına alınan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu arasında yaşandığı konuşulan polemiği konu alan yazının, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun tarafından kaleme alındığını iddia etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu arasında yaşandığı iddia edilen polemik kulisinin yankıları devam ediyor.

İmamoğlu dün iddialara 'Canan Hanım öyle şeyler söylememiştir" yanıtını verirken Odatv'de Hürrem Elmasçı mahlasıyla kaleme alınan "Aptal… Şizofreni… İmamoğlu-Kaftancıoğlu savaşı" başlıklı yazıda ikili arasında yaşandığı iddia edilen kavgaya ait yeni iddialar ortaya atıldı.

İddialar İmamoğlu-Kaftancıoğlu kavgasıyla da sınırlı kalmadı Çapan Ailesi'nin ismi de dahil edildi. Odatv'deki haberde Çapan Ailesi'nin Canan Kaftancıoğlu'na yakın olduğu, Kaftancıoğlu-İmamoğlu çatışmasının iktidarı destekleyen medyaya Çapan'lar tarafından servis edildiği öne sürüldü. 

Daha önce İBB Sözcüsü konumunda bulunan Murat Ongun'un sosyal medyada yönettirdiği bazı hesaplar da Çapan Ailesi'ni hedef almaya başladı.

"GÜNÜ GELİNCE HERKES İSMİNİ ÖĞRENECEK"

sorgulu_yorum adlı hesap Gürbüz Çapan'ın kardeşi Çetin Çapan'ın geçmişte attığı tweetlerin ekran görüntüsünü yayınladı. Çapan'ın buna tepkisi ise oldukça sert oldu.

CHP'li Çapan, bu paylaşımı alıntılayarak yazdığı mesajda "Sen, millet ittifakı tarafından kazanılmış bir belediyede danışmanlık yapıp; vergimizle maaş alıp, orda çalışmana sebep olan Kılıçdaroğlu aleyhinde “sahte isimle” kampanya yürüten bir karaktersin.
Bunu da fava at, günü gelince ismini herkes öğrenecek! Hürrem daha iyiydi bu arada" dedi.

Çapan daha sonra yaptığı paylaşımda ise "Hürrem İsviçre’de kayak yaparken Süleyman İstanbul'da yalnızdı.. Yalnızlık duygusunu gidermek için Hürrem aşırı bir çırpınış içinde etrafa saldırıyor. MO seni anlıyorum" ifadelerini kullandı. 

 

Çapan'ın bu mesajının adresi ise İBB'de Basın Yayın Halkla İlişkiler biriminde danışmanlık yapan Murat Ongun. Çapan, Odatv sitesinde Hürrem Elmasçı mahlasıyla yazılan kulis haberinin arkasında da Murat Ongun'un olduğunu iddia etti.

Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Kemal Kılıçdaroğlu ile karşı karşıya geldiği Murat Ongun'un da İmamoğlu'nun adaylığı için basın ve medyada algı operasyonu yürüttüğü iddialar arasında.

Oda Tv’nin Hürrem’i Murat Ongun mu? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.