Oda TV'de yaprak dökümü: Müyesser Yıldız ayrıldı

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakın dostu Soner Yalçın'ın sahibi olduğu Oda TV'de yaprak dökümü yaşanıyor... Son olarak sitenin en önemli köşe yazarlarından Müyesser Yıldız da Oda TV'den ayrıldı. Diğer yandan Soner Yalçın'ın internet sitesini ilk terk eden gazeteci olan Nihat Genç, olacakları yıllar öncesinden haber vermişti. Genç, "Oda TV parçalanacak" demişti! İşte yaşananların perde arkası...

Soner Yalçın'ın kurucusu olduğu, ulusalcı ve anti emperyalist yayın çizgisi ile Türk okurlarının karşısına çıkan Oda TV internet sitesi bir süredir kabuk değiştiriyor.

Oda TV'de yaşanan sancıların ilk habercisi, internet sitesinin en çok okunan yazarı Nihat Genç'in Soner Yalçın ile yollarını ayırması ile ayyuka çıkmıştı.

Genç, Oda TV’nin CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu desteklemesini ve yayımlanan HDP haberlerini eleştirerek uzun yıllar köşe yazıları kaleme aldığı internet sitesinden istifa etmişti. Genç, “Benden kimse Canan Kaftancıoğlu’nu övmemi beklemesin” demiş ve Soner Yalçın'ın siyasi çizgisini değiştirmesini çok ağır sözlerle eleştirmişti.

Nihat Genç daha sonra Veryansın TV isimli internet sitesini kurarak Soner Yalçın'a sert eleştirilerini bu platform aracılığıyla da sürdürdü.

Genç, köşe yazıları ve Youtube yayınlarında defalarca "İmamoğlu'nu destekleyen Oda Tv parçalanacak" demiş ve bunu defalarca tekrarlamıştı.

MÜYESSER YILDIZ DA ODA TV'YE KÜSTÜ

Oda TV'de yaşanan gerilim bununla da sınırlı kalmadı. Son dönemde yönetiminde radikal değişikliklere giden siteden önemli bir ayrılık daha yaşandı.

Yayın politikasını tamamen Ekrem İmamoğlu'na destek üzerine kuran ve evinde İmamoğlu ile toplantılar yaptığı basına yansıyan Soner Yalçın markalı haber sitesi Oda TV'den bir başka önemli yazar Müyesser Yıldız da ayrıldı.

Nihat Genç ile aynı gerekçeyle Oda TV'ye veda eden Müyesser Yıldız'ın yeni dönemde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın yeni kurduğu internet sitesinde görev alacağı öğrenildi.

Oda TV'de yaprak dökümü: Müyesser Yıldız ayrıldı ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Soner Yalçın Müyesser Yıldız Oda tv
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.