Oda TV, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'i hedef aldı: Kime reklam veriyorsan seni o savunsun

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan şenliğindeki tepki çeken görüntüleri yayınlayan Oda TV çarpıcı ifadeler kullandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Demirören Grubu'na ait Milliyet ve Vatan gazetelerine ilan vermesine dikkat çeken Oda TV, "Böcek'i Demirören başlığını kullandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin üzenlediği Ramazan şenliğinde ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Sosyal medyada tepki çeken görüntülerde açık kıyafetli kadın dansçının dans ettiği görüldü.

 Tepki çeken görüntüler görüntüler sonrası Oda TV'de yayınlanan bir haber dikkat çekti. Haberde Ramazan şenliğindeki tepki çeken görüntülerin yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Demirören Medya Grubu'na ait gazetelere ilan verdiği ve Sözcü ile Cumhuriyet'e vermediği belirtildi. Haberde, "Kime reklam verdiysen seni o savunsun" mesajının verilmeye çalışıldığı görüldü.

Oda TV, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'i hedef aldı: Kime reklam veriyorsan seni o savunsun

Oda TV, manşatte "Böcek'i Demirören kurtarsın" başlığını kullanırken, haberde şu ifadelere yer verildi:

"Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 6-8 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Uluslararası Antalya Türkmen Yörük Festivali'nin tanıtımı için sadece Demirören grubuna ait Hürriyet ve Milliyet gazetelerine ilan verip, CHP tabanının yakından takip ettiği Sözcü ve Cumhuriyet gazetelerine ilan vermemesi de tepki çekmişti."

Oda TV, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'i hedef aldı: Kime reklam veriyorsan seni o savunsun ile ilgili etiketler Dansöz Haber Milliyet antalya büyükşehir belediyesi ramazan şenliği Oda tv Demirören Vatan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.