Ocean Coin Yorum > Ocean Coin Nedir, Nasıl Alınır?

Son günlerin en çok konuşulan coinlerinden Ocean Coin, kullanıcıların güvenli bir şekild veri paylaşmalarına olanak sağlayan blockchain projesidir. Ethereum Blockchain üzerine inşa edilmiş platformun OCEAN isimli kripto para birimi bulunuyor. Peki Ocean coin nedir, nasıl alınır? İşte Ocean Coin yorumu ve fiyatı...

Ocean Coin yorumu şu sıralar kripto para dünyasıyla ilgili yatırımcıların merak konusu oldu. Ocean Coin, veri platformu Ocean Protocol'ün yerek kripto para birimi olarak çalışan token'dir. Maksimum arzı 1,41 milyar adettir.

350 Milyon dolarlık piyasa değeriyle en büyük 169. kripto para projesi olan OCEAN Coin dolaşımdaki 613 milyon adetiyle işlem görüyor.

Ocean Coin Hangi Borsalarda Var?

OCEAN Coin Binance, KuCoin, CoinTiger gibi kripto para borsalarında işlem görüyor. OCEAN Coin almak isteyen yatırımcılar bu borsalardan birine üye olabilirler. Ocean Coin fiyatı 18 Ekim 2022 itibariyle 3.24 TL'den işlem görüyor.

Ocean Coin Yorum > Ocean Coin Nedir, Nasıl Alınır?

OCEAN COİN YORUM

Ocean Coin yorumuna gelince, her kripto projesi gibi Ocean Protocol'ün de avantajları ve dezavantajları mecut. Örneğin kullanıcıların kendi veri piyasalarını oluşturup veriler aracılığıyla yapay zeka modelleri oluşturabiliyor. Ek token ödülleri de elde edilebilir. Ancak Ocean Coin yüksek oynaklığa sahiptir dolayısıyla geniş bir aralıkta hareket eder. Bu da ayrı bir dezavantaj olarak görülüyor.

 

 

Ocean Coin Yorum > Ocean Coin Nedir, Nasıl Alınır? ile ilgili etiketler Bitcoin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.