Ocakta ısıttığı sıcak suyu sokak köpeğinin üzerine döken cani tutuklandı!

Adana'da bir sitenin özel güvenlik görevlisi, ocakta ısıttığı sıcak suyu sokakta yatan bir köpeğin üzerine döktü. Tüyler ürperten o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına kaydedildi. Olayın ortaya çıkmasının ardından site yönetimi görevlinin işine son verdi. Olayın gündeme gelmesinin ardından güvenlik görevlisi tutuklandı.

22 Ağustos günü Adana'nın merkez Çukurova ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’nde bulunan bir sitede tüyler ürperten bir olay yaşandı. 

KÖPEK YARALI HALDE BULUNDU

İddiaya göre, uzun yıllardır sitede oturan vatandaşların beslediği bir sokak köpeğini site sakinleri üzerine sıcak su dökülmüş halde yaralı buldu. Bunun üzerine köpek hemen veterinere götürülerek tedavi altına alındı.

Ocakta ısıttığı sıcak suyu sokak köpeğinin üzerine döken cani tutuklandı!

GÜVENLİK KAMERASI İZLENİNCE KORKUNÇ OLAY ORTAYA ÇIKTI

Olayın sitenin özel güvenlik görevlisi M.E.K.’nin yaptığının iddia edilmesi üzerine yönetim güvenlik kameralarını inceledi. Güvenlik kamerası görüntülerinde ise M.E.K.’nin güvenlik kulübesindeki ocakta suyu ısıtıp daha sonra sessizce giderek yatan köpeğin üzerine döktüğü, yanan köpeğin ise can havliyle kaçtığı görüldü.

Ocakta ısıttığı sıcak suyu sokak köpeğinin üzerine döken cani tutuklandı! - Resim : 2

İŞİNE SON VERİLDİ

Bunun üzerine site yönetimi M.E.K.’nin işine son verdi. Olayın sosyal medyada yayılması üzerine vatandaşlar güvenlik görevlisine tepki gösterdi.

Köpeğin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Ocakta ısıttığı sıcak suyu sokak köpeğinin üzerine döken cani tutuklandı! ile ilgili etiketler köpek Güvenlik Adana sıcak su

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.