Ocak ayında Felipe Melo geri dönüyor!

Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra dahi takımla bağını koparmayan ve sık sık kendisine ait resmi sosyal medya hesaplarından takıma destek paylaşımlarında bulunan Brezilyalı Felipe Melo ‘nun sarı kırmızılı kulüple anlaştığı iddia edildi.

Gazeteci Ergin Kayıoğlu, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada “Galatasaray eski futbolcusu Felipe Melo ile yarım sezonluğuna anlaştı. Ocak ayı transfer döneminde oyuncu Galatasaray’da” ifadelerini kullandı.

Ocak ayında Felipe Melo geri dönüyor!

Öte yandan bu sezon Nzonzi dışında orta alanda görev verdiği futbolculardan istediği verimi alamayan teknik direktör Fatih Terim’in de eski öğrencisine sıcak baktığı belirtiliyor.

Sarı-kırmızılı takımda forma giydiği dönemde yurt içi ve yurt dışında önemli başarılar elde eden ve kupalar kazanan Brezilyalı futbolcu Galatasaray taraftarının gönlünde taht kurmuştu.

Ocak ayında Felipe Melo geri dönüyor! ile ilgili etiketler Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.