Objektifleri görünce birbirlerine girdiler...

Harbiye'de bir eğlence mekanı çıkışında görüntülenen oyuncu Burcu Binici ve erkek arkadaşının gazetecilerle diyalogları güldürdü.

HT Magazin'den Serkan Öztürk'ün haberine göre "Ortada bir şey yok. Biz arkadaşız." diyen Burcu Binici, erkek arkadaşına "Hakan niye ısrar ediyorsun?" diye yakındı. Erkek arkadaşı ise gazetecilere, "Güzel bir başlangıcı engelliyorsunuz. Abi o fotoğrafları silmelisiniz. Her şeye engel olacaksınız." dedi.

Hem yürüyüp hem de ilginç diyaloglara imza atan ikili, yoldan çevirdikleri taksiyle gözden kayboldu.

Burcu Binici, kendisini aldatan sevgilisini sosyal medyada ifşa etmesiyle uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

Oyuncu, sevgilisinin kendisini “Kertenkele” dizisindeki rol arkadaşı Yazmeen Baker’le aldattığını öne sürdü.

1329203_32f9c019f80a68f168e2d70df0cdf8ec_640x640

WHATSAPP'TAN ÖĞRENDİ

Instagram’ına “Ahmet Kayakesen’le olan ilişkim Kertenkele dizisinde oynayan rol arkadaşı Yazmeen Baker’le aldatmasından dolayı bitmiştir” yazan Binici, ilişkiyi sevgilisinin WhatsApp mesajlarıyla öğrendiğini açıkladı:

"OTEL ODALARINDA BULUŞUYORMUŞ"

“Aynı evde yaşıyorduk. Son bir aydır set saatleri sürekli uzuyordu. Değişik, gizemli hareketler sergiliyordu. Şüphelendim, WhatsApp’ına girdim. Meğer o kadınla otel odalarında buluşuyormuş.”

whatsapptan-ogrendiGdTT3TLgQEyDhpk__eH50g

"BAYILDIM"

Aldatıldığını öğrenince fenalık geçirip bayıldığını ve geceyi hastanede geçirdiğini anlatan Burcu Binici, “Ablası da hastaneye geldi. Sonra eve geçip Ahmet’in eşyalarını topladık. O sırada Ahmet geldi."

"CANIM ÇOK YANIYOR"

"Ablası bile ‘Sen nasıl bir adamsın! Allah seni kahretsin’ dedi ona. Canım çok yanıyor” dedi"

Ahmet Kayakesen ve Yazmeen Baker ise iddialarla ilgili bir açıklama yapmadı.

1229347_b3350f2dd5f7dd1bee410fc1d9cb01ce

BURCU BİNİCİ KİMDİR?

Burcu Binici, 6 Temmuz 1986 tarihinde Erzurum'da ailenin en küçük kızı olarak doğmuştur. Bir abisi iki ablası vardır. Aslen Rize Hemşinlidir. Çocukluğu; babası Devlet Su İşleri'nde memur olduğu için görev yeri olan Aydın'da geçti. İlkokulu Ekrem Çiftçi İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Aydın Lisesi'nde lise öğrenimini tamamladı. Beş yaşından bu tarafa dansa meraklı olup dans etmektedir. Burcu Binici şan eğitimi almış, asma davul ve nagara da çalıyor.

Anadolu Ateşi'ndeki bir hoca tarafından keşfedilerek dans ekibine çağırıldı. Bir yıl kadar Anadolu Ateşi'nde dans etti. Daha sonra 2007 yılında tanıştığı Meral Okay'ın teklifi ile "Bir Bulut Olsam" Dizisi'nde Gülengül rolünü oynayarak ilk dizi filminde oynamış oldu.

2010 yılında yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın yaptığı "Sensiz Yaşayamam" dizisinde başrollerde Gülçin Santırcıoğlu, Emre Kınay, Özgür Çevik, Burcu Binici ve Mustafa Alabora oynadı.

2010 yılında Başrolerini İpek Tuzcuoğlu ve Emre Kınay'ın paylaştığı "Dürüye'nin Güğümleri" dizisinde Burcu Binici de oynadı.

"Dürüye'nin Güğümleri" dizisinin setinde dizinin ikinci yönetmeni Eray Koçak ile tanıştı.

Burcu Binici, 18 temmuz 2011 tarihinde yönetmen Eray Koçak ile evlendi. İki ay sonra boşanma kararı aldı ve 6 şubat 2012 tarihinde boşandı.

Filmleri ve Dizileri:

2012 - Uçurum

2012 - 6 Mantı

2012 - Sarı Siyah

2010 - 2012 - Dürüye'nin Güğümleri

2010 - Bir Bulut Olsam

2010 - Sensiz Yaşayamam

2009 - Bir Bulut Olsam

Objektifleri görünce birbirlerine girdiler... ile ilgili etiketler Burcu Binici Sevgili hakan Kertenkele yazmeen baker arkadaşız
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.