"O zaman neden Galatasaray'ı konuşmadınız?"

TRT'nin başarılı spikeri Ersin Düzen, Galatasray üzerinden oluşturulmaya çalışılan algılara tepki gösterdi.

Futbol yorumcusu Ersin Düzen, Galatasaray'ı savunurken, bu sözleri sosyal medyaya da damga vurdu. Ersin Düzen'in bu sözleri Galatasaraylı taraftarlar tarafından paylaşım rekoru kırdı.

İşte Ersin Düzen'in o sözleri:

Herkes bugünden konuşuyor. Evet futbolda bugün önemlidir ama dünü de unutmamak lazım. Galatasaray ligin ilk yarısında cezalar, sakatlıklar, forvetsizlik, bir maç içerisinde yaşadığı üç sakatlık, derbi sonrasında aldığı cezalar... bir çok problemle karşılaşırken, hiç mi Galatasaray'ın aleyhine hakem hatası olmadı? Hiç mi Galatasaray'ın hakem kararları nedeniyle puan kaybı olmadı? Oldu. O zaman bugünü konuşurken, geçmişle ilgili olarak bazı şeyleri hafızamızda canlandıralım. Bu noktaya gelinirken Galatasaray'ın önü açılmadı. Galatasaray arzusu, isteği, mücadelesiyle bu noktaya geldi. Galatasaray şampiyon olursa haksızlık yapılmasın. Galatasaray belirli güçler sayesinde, hakemler öyle istedi diye şampiyon oldu, olacak şeklinde sürekli olarak gündemi bu şekilde yormaya gerek yok bence. Futbolculara da, taraftara da, Fatih Terim'e de haksızlık. Türk futbolunun gelmiş geşmiş en başarılı teknik direktöründen bahsediyoruz. Galatasaray'ın başarısı tesadüf değildir. Zaten Galatasaray böyle başarılara alışkın bir takım.

NEDEN O ZAMANLAR KONUŞMADINIZ?

Hakemlerin sadece Galatasaray maçında hata yapmadığını belirten Ersin Düzen, “Hata yapılmıştır ama bunun sorumlusu Galatasaray değildir. Fikret Orman, Ali Koç ve Göksel Gümüşdağ konuştu. Anadolu takımlarının da maçlarında birçok vahim hatalar oldu; o zaman neden konuşmadınız?.. Sadece Galatasaray işin içinde olunca sesinizi yükseltmeyin!.." ifadelerini kullandı.

"O zaman neden Galatasaray'ı konuşmadınız?" ile ilgili etiketler Galatasaray Fikret Orman Ali Koç Göksel Gümüşdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.