O yorumları tek tek okuyor!

Hacı Sabancı, Instagram paylaşımlarıyla sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Gittiği yerleri sık sık takipçileriyle paylaşan Sabancı, bazen eleştirilerin hedefi haline geliyor. Hacı Sabancı'nın yorumlara engelleme getirmeden hepsini tek tek okuduğu ortaya çıktı.

Hacı Sabancı ile sevgilisi Nazlı Kayı, Yunan Adası Leros ve Kalimnos’ta tatil yaptıktan sonra memlekete döndü. Bodrum’da tatil yapan Sabancı, sevgilisi ve kardeşleriyle olan tatil fotoğraflarını yaz boyunca Instagram’da paylaştı.

Sabancı’ya bazı takipçileri, “Hayat sana güzel ve kolay” diye yorumlar yazıyor. Bazı eleştirilerilerini ise sert bir dille ortaya koyuyorlar.

YAZILAN MESAJLARI OKUYOR

Ancak Sabancı hiçbirini silmiyor, mesajlara engelleme getirmiyor, sayfasını yorumlara kapatmıyor. İddiaya göre; hepsini de tek tek okuyor.

Hatta bazılarına esprili cevaplar bile veriyor.

O yorumları tek tek okuyor!

O yorumları tek tek okuyor! - Resim : 2

O yorumları tek tek okuyor! - Resim : 3

O yorumları tek tek okuyor! - Resim : 4

O yorumları tek tek okuyor! ile ilgili etiketler Instagram Hacı Sabancı Hakan Sabancı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.