O yemeğe tam 5 bin 697 Türk lirası verdi!

ABD'li turist Francisco Tajeda,Yunanistan'ın Mikonos Adası'nda bir restoranda yediği yemek için gelen hesabı görünce şoke oldu.38 yaşındaki turist ise adisyonu TripAdvisor sitesine ekledi.

İngiliz The Daily Mail gazetesinin haberine göre; asker olduğu belirtilen Tajeda, küçük bir arkadaş grubuyla yediği mütevazı öğle yemeği için tam olarak 836 Euro (5 bin 697 Türk lirası) ödedi. 38 yaşındaki turist, TripAdvisor’a garsonların kendilerine fiyatların yazılı olduğu bir menü vermediğini aktardı.

Tajeda ve arkadaşları, altı tabak kalamara 591 Euro, altı bira için 150 ve üç adet tavuklu Sezar salataya 59,40, iki şişe su için 17,80 ve bir bardak domates suyuna da 18 Euro ödedi.

Francisco, hesabı zoraki ödediğini anlatırken, Mikonos’ta yaşayan Yunanların kendisine “turist dolandırıcılarının kurbanı olduklarını ve polise ihbarda bulunmaları gerektiğini söylediğini” belirtti.

Restoran yetkilileri ise pişkince fiyat politikalarını savunarak, “Paranız yetmiyorsa, herhangi tatsızlıktan sakınmak için daha ucuz şeyler tercih edin” açıklaması yaptı.

Söz konusu restoranda ödenen fahiş hesaplara ait birçok adisyon TripAdvisor’da yayınlandı.

O yemeğe tam 5 bin 697 Türk lirası verdi! ile ilgili etiketler ABD Yunanistan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.