O yarışmacı, programı birbirine kattı!

Sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı, çok sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta’ da bugün; Özlem, aldığı düşük puanlar sonrasında çıldırdı. Öfkesine hakim olamayan yarışmacı, kayınvalidesi Nurten Hanımla kavga etti.

Özlem, kayınvalidesi Nurten Hanım'dan aldığı düşük puan sonrası kendine hakim olamadı ve sert bir tartışmanın içine girdi. Günün yemeği olan "Tavuklu Çökertme Kebabı"nı tarifine uygun olarak pişirdiğini ancak kayınvalidesinin bilerek düşük puan verdiğini iddia etti.

ÖZLEM AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Bunun üzerine çok sinirlenen Özlem "Kabul etmiyorum ben! Birlik bir tabak mıydı? Haksızlığı kabul etmiyorum!" diyerek bağırmaya başladı. Nurten Hanım, "Bir bağırma, dinle!" diye onu uyarınca gelini Özlem açtı ağzını, yumdu gözünü.

ÇİĞDEM HANIM ÖZLEM'İN YANINDA OLDU

Nurten Hanım, Özlem'in yaptığı yemeği Çiğdem Hanım'la kontrol etti. Çiğdem Hanım da, Özlem'den yana olunca tansiyon daha da arttı. Sonrasında Özlem, Reyhan Hanımı da sert eleştirince devreye Ezgi girdi. İkili arasındaki tartışma seslerin iyice yükselmesine neden oldu...

O yarışmacı, programı birbirine kattı! ile ilgili etiketler Fatih Ürek Gelinim Mutfakta çıldırdı yarışmacı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.