O TÜRKLERİ KİMLER İNFAZ EDİYOR?

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonu olan 'Bataklık' kapsamında, Rotterdam'da köpeğini gezdirdiği sırada silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitiren iş adamı Cevat Bozdağ cinayetini araştırdı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu ve suç geliri operasyonu olarak değerlendirilen 'Bataklık Operasyonu'nun yapıldığını açıklamıştı. Türkiye’nin 11 ili ile 9 ülkede yapılan operasyon kapsamında 75 kişi gözaltına alınmış, örgüt elebaşlarından olduğu açıklanan Nejat Daş, Çetin Gören ve Halil Aslantaş'ın da arasında bulunduğu 34 kişi tutuklanmıştı. Türkiye’nin uyuşturucu kaçakçılarına yaptığı büyük darbe operasyonu üzerine birçok ülkeden Türk makamlarına uluslararası suç örgütlerine yönelik iş birliği tekliflerinin iletildiği belirtilmişti.

'Bataklık Operasyonu'nun bilinmeyenlerini araştıran SuperHaber, uyuşturucu mafyasının kodlarını çözmeyi sürdürüyor. SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, 6 Haziran’da Hollanda’nın Rotterdam kentinde köpeğini gezdirdiği sırada silahlı saldırıya uğrayarak başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı kurşunlarla yaşamını yitiren, 58 yaşındaki iş adamı Cevat Bozdağ cinayetini araştırdı.

Hollanda’nın Rotterdam kenti Prinsenland mahallesinde yaşayan iş adamı Cevat Bozdağ, işlediği suçtan dolayı cezaevine girmiş ve bir süre yatmıştı. Cezaevinden yeni çıkan 58 yaşındaki Bozdağ, köpeğini gezdirmek için sokağa çıkmıştı. Köpeği ile 15 dakika kadar dolaştığı belirtilen Bozdağ, kimliği meçhul kişi ya da kişilerin silahlı saldırısı neticesinde birçok kez başından olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerine aldığı kurşunlar nedeniyle yaşamını yitirmişti.

Hollanda vatandaşı olmak için başvuru yaptığı öğrenilen Cevat Bozdağ’a, pusu kurarak otomatik silahlarla vuran saldırganlar, saldırıda kullandıkları aracı aynı yerde ateşe vermişlerdi. Hollanda polisinin yaptığı araştırmada profesyonel oldukları anlaşılan katillerin hiçbir iz bırakmadan olay yerinden uzaklaştıkları tespit edilmişti.

O TÜRKLERİ KİMLER İNFAZ EDİYOR?

SuperHaber, bundan 1,5 ay önce meydana gelen olayla ilgili olarak yaptığı araştırmada ilginç bilgilere ulaştı. İddialara göre, Cevat Bozdağ İstanbul’da örgütlenen uluslararası büyük bir uyuşturucu mafyası ile ortak bir sevkiyat yaptı. Kolombiya’dan gelen uyuşturucu, Türkiye üzerinden Avrupa ülkelerine yollandı. Bozdağ’ın kendi hesabına göre, bu uyuşturucu sevkiyatından, 20 milyon euro (55 milyon 254 bin TL) alacağı olduğu öne sürülüyor. Bozdağ, alacağı paranın aradan geçen uzun süre sonunda alamadığı bunun için de beraber hareket ettiği kişiler ile görüştüğü ancak sonuç alamadığı da ifade edildi.

Cevat Bozdağ’ın, uyuşturucu sevkiyatından elde edilen büyük miktardaki paradan alacağını alamayınca, eski uyuşturucu baronlarına başvurduğu öğrenildi. İstanbul’da, bir villada toplanan eski uyuşturucu baronlarının uyşturucu sevkiyatı yapan uluslararası çete ve Cevat Bozdağ’ı dinledikleri, yapılan görüşmelerle istişare sonrasında da Bozdağ’ın haklı olduğuna dair görüşler açıkladıkları öne sürüldü.

O TÜRKLERİ KİMLER İNFAZ EDİYOR? - Resim : 2

Cevat Bozdağ’ın, baronların kendisini haklı bulmalarından sonra, tekrar alacağı olan 20 milyon euronun peşine düştüğü söylendi. Bozdağ’ın bunun için yüz yüze ve telefonlarla, tartışmalara kadar varan birçok görüşme yaptığı anlatıldı. Bozdağ’ın sürekli alacağını istemesi üzerine, beraber hareket ettiği çetenin Hollanda’da öldürme kararı alarak kiralık profesyonel katiller tutarak cinayeti gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Hollanda polisi, son 5 yılda Türkler arasında yaşanan çatışmalarda  işlenen faili meçhul cinayerleri ve nedenini çözmeye çalışıyor.

Rotterdam’da köpeğini gezdirirken öldürülen Cevat Bozdağ, 20 milyon euro için mi öldürüldü? Hollanda’da Türkler arasında yaşanan silahlı çatışmanın sebebi ne? Yaşanan çatışmaların nedeni, uyuşturucu kaçakçılığı mı? Hollanda’daki Türkler, kimler tarafından öldürülüyorlar?

Cevat Bozdağ cinayetinin perde arkası SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

O TÜRKLERİ KİMLER İNFAZ EDİYOR? ile ilgili etiketler cinayet bataklık operasyonu Cevat Bozdağ uyuşturucu operasyonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.