Fahrettin Altun'un eşi konuştu: Yıllarca buradaki pislikten dolayı mahalleyi pire basmış

Cumhuriyet Gazetesi'nde yayınlanan Fahrettin Altun'u karalamak amacı güden manipülatif haberle ilgili Altun'un, eşi ve TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun'dan açıklama geldi. Altun, "Hem bahçemize sürekli olarak gelen akrep vb. haşaratı üreten hem de ciddi güvenlik zaafı doğuran, insanların yıllardır çöp atmak için kullandıkları, içinde balicilerin yattığı metruk bir kulübenin de olduğu bir alandı burası” dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde bulunan Kuzguncuk’ta kiraladığı araziye kaçak yapılar yaptırdığı iddia edilmişti.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan bu iddia, Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yalanlanmıştı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un, eşi ve TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun, konuyla ilgili Türkiye Düşünce Platformu üyelerine bir açıklama yaptı.

Altun, açıklamasında Kuzguncuk’ta 45 metrekare üzerine 3 katlı mütevazı bir evleri olduğunu belirterek “Evimizin arka tarafında bir vakfa ait küçük ve dimdik bir toprak parçası var. Toprak tam bir mezbelelik haldeydi. Hem bahçemize sürekli olarak gelen akrep vb. haşaratı üreten hem de ciddi güvenlik zaafı doğuran, insanların yıllardır çöp atmak için kullandıkları, içinde balicilerin yattığı metruk bir kulübenin de olduğu bir alandı burası” dedi.

“İBB ZABITA EKİPLERİ BAŞKA İŞLERİ YOKMUŞ GİBİ…”

Burayı güvenlik ve temizlik gerekçesi ile ıslah ettiklerini ve temizlediklerini belirten Altun şu ifadeleri kullandı:

“Yıllarca buradaki pislikten dolayı mahalleyi defalarca pire basmış komşuların söylediğine göre. Bu arada da toprağı vakıftan on yıllığına kiraladık. İçine de bahçe düzenlemesi yapıp güzel bitkiler ektik. Bir oturma alanı oluşturduk. Minik bir pergola ile taş mangal tarzı bir şey koydurduk bir köşeye. İBB zabıta ekipleri mütemadiyen gelip orada yapılan ıslah, temizlik ve düzenleme çalışmalarını izlemişler başka işleri yokmuş gibi. Dün evimizin olduğu alana gelip tartışmalı bir iş yaparak pergolayı ve mangalı kaldırmışlar.”

Fahrettin Altun'un eşi konuştu: Yıllarca buradaki pislikten dolayı mahalleyi pire basmış ile ilgili etiketler Cumhuriyet Gazetesi Üsküdar Fahrettin Altun Fatmanur Altun kuzguncuk Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.