O soru Serenay Sarıkaya'yı çileden çıkardı!

Geçtiğimiz aylarda ünlü komedyen Cem Yılmaz'la aşk yaşamaya başlayan ve özel hayatıyla magazin gündeminden hiç düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir estetik kliniğinden çıkarken görüntülendi. Sarıkaya, muhabirlerin soruları karşısında sinirlerine hakim olamadı.

Ünlü komedyen  Cem Yılmaz'la ilişki yaşamaya başlaması ve söz konusu ilişkinin kısa süre içerisinde sonlanmasıyla magazin gündeminin en üst sırasında yer alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya Nişantaşı'nda bir estetik kliniğinden çıkarken görüntülendi.

Sorular karşısında her zaman sakin davranışlarıyla bilinen Sarıkaya adeta çileden çıkarak hayranlarını şaşırttı.

O soru Serenay Sarıkaya'yı çileden çıkardı!

"SİZE NE?"

Geçtiğimiz aylarda Serenay Sarıkaya'nın taktırdığı silikonların patlaması sebebiyle operasyon geçirdiği iddia edilmişti. Ardından silikonlarını yenilettiği söylenen Sarıya klinik çıkışında, "Kontrole mi geldiniz?" sorusu karşısında şoke eden bir yanıt verdi. Muhabirlerin sorusuna, "Size ne ya?" diyen Sarıkaya, açıklama yapmaktan kaçındı. 

Basın mensuplarının ünlü oyuncunun sağlığıyla ilgili sorularına dayanamayan Sarıkaya, cipine binip kliniğin olduğu bölgeden uzaklaştı.

CEM YILMAZ SORULARINDAN ENDİŞELENİYOR

Normal şartlarda, basın mensuplarını asla kırmayan ve sakinliğini her zaman koruyan Sarıkaya'nın bu tavrı, Cem Yılmaz ile ilgili gelebilecek sorular karşısında endişelenmesinden kaynaklanıyor olabilir. 

NELER YAŞANDI?

İkilinin, Yunanistan’ın başkenti Atina sokaklarında gezerken görüntülendikleri kare sosyal medyayı sallamıştı.

O soru Serenay Sarıkaya'yı çileden çıkardı! - Resim : 2

İkili koronavirüs sebebiyle yaşanan karantina sürecini de Yılmaz'ın evinde birlikte geçirmişti. Ancak aradan çok uzun bir vakit geçmeden ayrılık dedikoduları magazin kulislerinde dolanmaya başlamıştı. Geçtiğim haftalarda ise Cem Yılmaz, basın mensuplarından gelen, "Ayrıldınız mı?" sorusuna, "Evet, ayrıldık" yanıtını vermiş ve böylece ayrılık iddiaları kesinleşmişti.

 

 

 

O soru Serenay Sarıkaya'yı çileden çıkardı! ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz estetik silikon
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.