O Ses Türkiye'ye damga vuran isim: Erdal Balık

TV8'de yayınlanan O ses Türkiye yarışmasının 43. bölümüne halk ozanı Erdal Balık damga vurdu. O Ses Türkiye sahnesine çıkan Erdal Balık, 'Bir Sandığım Var Sırmadan Telden' şarkısını seslendirdi. Peki Erdal balık kimi seçti?

O Ses Türkiye'nin 10 Ocak 2017 tarihinde yayınlanan bölümünde performansını gösteren Erdal Balık Bir Sandığım Vardır Sırmadan Telden şarkısını söyledi. Erdal Balık kimi seçti?

O Ses Türkiyee'de birbiirinden güzel sesler performaanslarını sergilemeye devam ediyor. Bir Sandığım Vardır Sırmadan Telden Şarkısını söyleyen Erdal Balık juri üyelerinden Gökhan ve Hakan Kardeşler,Murat Boz,ve Hadise, döndürmeyi başardı. Erdal Balık Kimi Seçti? Erdal Balık Kimin Takımında? Jüri üyeleri Erdal Balık takımına almak için kıyasıya mücadele etti. Erdal Balık ise yoluna Hakan ve Gökhan Kardeşler ile devam etmeye karar verdi.

'Bir Sandığım Vardır Sırmadan Telden' - O Ses Türkiye 10 Ocak 2017

100120172332041103060_3.jpg

Yarışmacıdan O Ses Türkiye jürisine dörtlükler

O Ses Türkiye yarışmacısı Erdal Balık, performansı sonrası jüriye öyle dörtlükler söyledi ki stüdyo gülme krizine girdi.

Erdal Balık aslen nereli? Erdal Balık kimdir?

O Ses Türkiye yarışması’na Konya’dan katılan namı diğer Aşık Kul Erdal Kültür Bakanlığına kayıtlı Ozanlarımızdandır. Erdal Balık aslen Kars’lıdır. Evli ve ikiz kız babasıdır. Yarışma’da jürilerden Hakan-Gökhan ikilisi, Hadise ve Murat Boz dönmüştür. Halk ozanı Erdal Balık yarışma’ya jürilerden Gökhan ve Hakan kardeşler ile devam etme kararı vermiştir.

O Ses Türkiye'ye damga vuran isim: Erdal Balık ile ilgili etiketler O Ses Türkiye O Ses Türkiye 10 ocak Erdal Balık Erdal Balık kimi seçti Erdal Balık nereli
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.