O Ses Türkiye'ye Aziz dizisinin Dilruba'sı Damla Sönmez damgasını vurdu!

O Ses Türkiye 2022 yılbaşı özel programına Aziz dizisinin Dilruba’sı Damla Sönmez damgasını vurdu. Oyunculuğu kadar sesiyle de büyüleyen Sönmez bir ara Türk popunun sevilen isimlerinden Murat Boz ile de düet yaptı.

O Ses Türkiye 2022 yılbaşı özel programında Damla Sönmez rüzgarı esti. TV8 ekranlarında 31 Aralık akşamı yayınlanan O Ses Türkiye yılbaşı özel programına ünlü isimler sesleri ve kıyafetleri ile damgasını vurdu.

Gökçe Bahadır, Cem Davran, Yasemin Sakallıoğlu, Feyyaz Şerifoğlu, Damla Sönmez gibi birçok ünlü ismin yer aldığı programa Sönmez’in seslendirdiği ‘Başıma Gelenler’ parçası ekran başındaki ve stüdyodaki izleyenleri büyüledi.

O Ses Türkiye'ye Aziz dizisinin Dilruba'sı Damla Sönmez damgasını vurdu!

Performansıyla büyük beğeni toplayan oyuncu, 4 jüriyi de döndürmeyi başardı. Sönmez'in performansının ardından sahneye çıkan Murat Boz oyuncuyla düet yaparken keyifli dakikalar yaşandı. Boz bir ara Ilıcalı’ya, "Biz böyle iyiydik, niye bizi rahatsız ediyorsun" diye sitem etti.

O Ses Türkiye'ye Aziz dizisinin Dilruba'sı Damla Sönmez damgasını vurdu! - Resim : 2 

Sönmez ve Boz'un düeti sosyal medyaya damgasını vururken, bazı kullanıcılar ikili arasındaki enerjiye hayran kaldı. Yıllar önce O Ses Yılbaşı'na katılan Aslı Enver'i işaret eden kullanıcılar, imalı yorumlarda bulundu.

O Ses Türkiye'ye Aziz dizisinin Dilruba'sı Damla Sönmez damgasını vurdu! ile ilgili etiketler Damla Sönmez Murat Boz O Ses Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.