O Ses Türkiye'nin şampiyonu belli oldu!

TV8'in fenomen yarışması O Ses Türkiye'de final heyecanı vardı. Uygar Erdoğan ve Alkan Dalgakıran'ın finale kaldığı yarışmada birinci olan isim ise Seda Sayan'ın ekibinden çıktı.

O Ses Türkiye'de bu senenin şampiyonu Seda Sayan'ın takımında yer alan Alkan Dalgakıran oldu.

O Ses Türkiye'de en çok dikkat çeken isimler arasında yer alan Alkan Dalgakıran aslen Yalovalı. Bursa'da eğitim hayatına devam eden 25 yaşındaki Dalgakıran 'Trafik' adında bir müzik grubuna üye.

O Ses Türkiye'nin şampiyonu belli oldu!

Seda Sayan kendi takımında yarışan Alkan Dalgakıran'ın şampiyon olması üzerine sevinç gözyaşları döktü. 

O Ses Türkiye'nin şampiyonu belli oldu! - Resim : 2

UYGAR ERDOĞAN FİNALE KALAN DİĞER İSİM OLDU

Finalin diğer ismi de Uygar Erdoğan oldu. İkinci olan Uygar Erdoğan, Beyazıt Öztürk'ün takımında yarışıyordu. Erdoğan, 1993 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Sivas’lı Erdoğan ailesinin ikinci çocuğu olan Uygar'ın bir de erkek kardeşi var.

O Ses Türkiye'nin şampiyonu belli oldu! - Resim : 3

HADİSE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Finale ilk veda eden isim ise Hadise'nin takımında yer alan Eyüp Sultan Aylar'dı. Hadise, Eyüp Sultan elendikten sonra sahneye çıktı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

O Ses Türkiye'nin şampiyonu belli oldu! - Resim : 4

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONLUK ÖDÜLÜ NE?

Geçtiğimiz sezon yarışmayı birinci tamamlayan Ferhat Üngür 500 bin TL para ve hibrit araç ödülünün sahibi olmuştu. Bu sezonda yarışmayı birinci tamamlayan Alkan Dalgakıran'a da  500 bin TL para ödülü verileceği iddia edildi.

Arabanın verilip verilmeyeceği konusunda ise bir bilgi yok.

O Ses Türkiye'nin şampiyonu belli oldu! ile ilgili etiketler Hadise TV8 Seda Sayan O Ses Türkiye Beyazıt Öztürk şampiyon alkan dalgakıran
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.