O Ses Türkiye'de ortalık karıştı!

O Ses Türkiye dün akşam 4. bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan son bölümde yeni uygulanan bloklama butonu ortalığı karıştırdı.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu, Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Hadise ve Seda Sayan'ın jüri üyeliklerini yaptığı O Ses Türkiye'nin yeni bölümü 13 Ekim Pazar akşamı ekrana geldi.

O Ses Türkiye'de sahneye çıkarak performansını sergileyen Emre Çanayaz, Time is Running Out şarkısını seslendirdi. Emre Çanayaz, performansıyla tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Emre'yi takımına kazandırmak isteyen Seda Sayan blok hakkını kullandı olanlar oldu. Seda Sayan yarışmacının seçme ihtimalini göz önünde bulundurarak Murat Boz'u blokladı. Jüri üyelerinin kendi takımlarına katmak istediği başarılı yarışmacı Emre Çanayaz ise Seda Sayan'ı seçti.

O Ses Türkiye'de ortalık karıştı! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Hadise Seda Sayan O Ses Türkiye Murat Boz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.