O ses Türkiye'de o jüri'de artık yok...

Acun Ilıcalı'nın paylaştığı bir fotoğrafta geçen yıl jüride olan bir ismin yer almadığı görüldü... Fenomen yarışma O Ses Türkiye'nin Jürisinde Sibel Can'ın yerine Yıldız Tilbe yer alırken, Athena'nın önemli ismi Gökhan Özoğuz'un ikizi Hakan Özoğuz'un karede yer almaması dikkat çekti. Ilıcalı footğrafı : "O SesTürkiye yeni sezon çekimleri bugün itibarıyla başlamıştır. Hoş geldin Yıldız Tilbe..." notuyla paylaştı.

Gökhan Özoğuz’un ikizi olan ve programa ondan sonra dahil olan Hakan Özoğuz, müzik bilgisinin yanı sıra ara sıra yaptığı ilginç esprileri ile de dikkatleri üzerine çekiyordu. Ancak Gökhan Özoğuz, ondan önce de yarışmada jüri üyeliği yaptığı için daha çok ilgi görüyordu.

Hakan-AzoAuz-O-Ses-TArkiyeden-Neden-AyrAldA-1

Geçtiğimiz sezonda bazı yarışmacılarda iki kardeşin fikir ayrılığı yaşadığı da görülmüştü. Kardeşlerden birisi bir sesi çok beğenirken diğeri aynı fikirde olmayabiliyordu.

Yine de iki kardeş birbirine destek vererek jüri üyeliği görevini beraber üstleniyordu. Acun Ilıcalı’nın da ikiliye sürekli şakalar yaparak takılması ve beraber kurdukları diyaloglar programın eğlencesini daha da arttırıyordu.

Geçtiğimiz sezonda jüri üyesi olan Sibel Can’ın programdan ayrılmasının ardından Hakan Özoğuz da programdan ayrıldı. Bundan sonra Gökhan Özoğuz jüri koltuğunda yalnız olacak.

Hakan Özoğuz, programdan neden ayrıldığı ile ilgili bir açıklama yapmadı. Uzun süren set saatlerinin ünlü ismi yorduğu ve şarkı çalışmalarına ağırlık veremediği iddia ediliyor. Programdan dolayı konser programları da azalan ikilinin konser ve albüm çalışmalarını yapabilmek için programda ikili olarak yer almadığı söyleniyor.

gAkhan_1

O ses Türkiye'de o jüri'de artık yok... ile ilgili etiketler osestürkiye acun hakan gokhanozoguz hakanozoguz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.