O Ses Türkiye'de Hadise'ye yasak aşk darbesi! Yerine kavgalı o isim geliyor

Reza Zarrab ile adı yasak aşk dedikodularına karışan ve zor günleri bir türlü atlatamayan Hadise’ye bu sefer bir darbe de patronu Acun Ilıcalı’dan geldi. O Ses Türkiye yeni sezonunda sürpriz bir ismi kadrosuna katmayı düşünen Ilıcalı şimdiden son görüşmelerini tamamlayarak herkesi heyecanlandırdı.

O Ses Türkiye yarışması yeni sezonu için heyecanlı geri sayım devam ederken jüri koltuğu için yeni isimlerde yavaş yavaş belli olmaya başladı. Uzun süredir adı aşk dedikodularına karışan ancak kısa bir süre öncesinde sevgilisinden ayrılarak ağır bir yara alan güzel şarkıcı Hadise yeni bir darbe ile karşı karşıya kaldı.

İş adamı Reza Zarrab ile aşk yaşadığı iddiaları sonrasında Ebru Gündeş’le arası iyice açılan Hadise’nin daha önceden de O Ses Türkiye yarışması yeni sezonunda olmayacağı ve ayrılacağı belirtilmişti. Ancak gelen son iddialar sonrasında Hadise nasıl bir oyunun içerisine düştüğünü bir türlü anlamadı.

O Ses Türkiye'de Hadise'ye yasak aşk darbesi! Yerine kavgalı o isim geliyor

Kulislerden gelen son haberlerde TV8’in patronu Acun Ilıcalı’nın yeni sezonda Hadise’nin yerine Gülşen ile görüşme aşamasında olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Gülşen’in de Ebru Gündeş, Murat Boz ve Beyaz ile oluşan jüriye son isim olarak katılacağı ileri sürüldü.

Hadise ise adının Reza Zarrab ile aşk dedikodularına karışmasının hemen ardından yaptığı açıklamasında kendisine haksızlık yapıldığını ve inanılmaz iftiralara maruz kaldığını söylemişti. Bugüne kadar hak etmediği bir şekilde hakaretlere ve aşağılamalara maruz kaldığını dile getiren Hadise, olaylara ne kadar çok iyi niyetle yaklaşmaya çalıştığını ancak bazı insanlar tarafından bunun su istimal edildiğini belirtmişti.

O Ses Türkiye'de Hadise'ye yasak aşk darbesi! Yerine kavgalı o isim geliyor - Resim : 2

Hadise’nin sevgilisi olan oyuncu Kaan Yıldırım ise aşkına sahip çıkarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında her daim yanında olduğunu söylemişti.

O Ses Türkiye'de Hadise'ye yasak aşk darbesi! Yerine kavgalı o isim geliyor ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Hadise Ebru Gündeş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.