O Ses Türkiye yeni sezonda ekranlarda olacak mı? Yıldız Tilbe'den dikkat çeken açıklama

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ses yarışması 'O Ses Türkiye'nin bu sene ekranlarda yer almayacağı duyumunu aldığını yazan Tilbe, kendisine jüri üyeliği için teklif gelmediğini de belirtti.

Her yıl Ekim ayında Acun Ilıcalı'nın sunumuyla tv8'de ekrana gelen 'O Ses Türkiye' isimli yarışmanın bu yıl yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu olmuştu. Acun Ilıcalı'nın, jüri koltuğu için Yıldız Tilbe'ye teklif götürdüğü iddia edildi.

YILDIZ TİLBE'DEN BOMBA İDDİA


Geçtiğimiz sezonlarda yarışmada jüri üyesi olarak yer alan Yıldız Tilbe, O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda jüriliği için kendisine teklif götürüldüğü iddiaları üzerine açıklama yaptı. Kendisine teklif götürüldüğü iddiasını yalanlayan, Yıldız Tilbe Twitter'da yaptığı açıklamasında "Bana jüri teklifi gelmedi. Zaten bu sene O Ses Türkiye yokmuş bildiğim kadarıyla" ifadelerini kullandı. Tilbe'nin açıklamasının ardından gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi.

YILDIZ TİLBE - O SES TÜRKİYE

O Ses Türkiye yeni sezonda ekranlarda olacak mı? Yıldız Tilbe'den dikkat çeken açıklama ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe O Ses Türkiye Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.