O Ses Türkiye yeni sezona bomba gibi başladı! Malezyalı yarışmacı sesiyle parladı! Soraya Macit kimdir?

O Ses Türkiye yeni sezona hızlı başladı. Tv8'de ekrana gelen yarışmanın son bölümünde Malezyalı yarışmacı Soraya Macit gecenin en parlayan yarışmacısıydı. peki Soraya Macit kimdir?

Yarışmacıların sesleri ile bütün hünerlerini sergilediği yarışması O Ses Türkiye yeni sezona da bomba gibi başladı. Tüm jüri üyelerinin döndüğü yarışmacı Malezyalı Soraya Macit oldu. Gecenin en çok dikkat yarışmacısı Soraya Macit izleyenleri de büyüledi.

JÜRİNİN HEPSİ BİR ANDA DÖNDÜ!

Malezyalı O Ses Türkiye yarışmacısı Soraya Macit, jüri üyelerinin hepsini bir anda kendisine döndürürek gecenin en başarılı yarışmacısıydı. Acı dolu hikayesini de jüri üyeleri ile paylaşan yarışmacı, yeni sezonda adından söz ettirecek bir performans ortaya koydu.

Soraya Macit kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye yarışmacısı Soraya Macit  hakkındaki bilgiler

SORAYA MACİT KİMDİR?

Yarışmaya katılan onlarca yarışmacıdan kendisini ayırabilen Malezyalı O Ses Türkiye Yarışmacısı Soraya Macit, yaşadığı hayat hikayesiyle de jüri üyelerini ve tv8 izleyenlerini kendisine bağladı.

Soraya Macit kimdir, kaç yaşında? Soraya Macit nereli, Instagram hesabı  nedir?

Soraya Merve Nur Macit, O Ses Türkiye 2021'e katıldı. Adından söz ettirmeyi başaran Soraya Merve Nur Macit Aralık doğumludur. 18 yaşındadır.

Sivaslı bir baba ile Malezyalı bir annenin çocuğu olan Soraya Macit duru Türkçesiyle de herkesi büyüledi.

O Ses Türkiye Malezyalı Soraya Macit kimdir? Soraya Macit kaç yaşında ve  aslen nereli?

Bursa'da bulunan Zeki Müren Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Soraya Merve Nur Macit, Epilepsi hastasıdır. Ön sol beyninde tümor olan yarışmacı ilaç tedavisi görüyor.

Şapkası ile sahne ışıklarından olabildiğince etkilenmemeye çalışan Soraya Merve Nur Macit, müziği bir özgürlük aracı olarak görür.

O Ses Türkiye yeni sezona bomba gibi başladı! Malezyalı yarışmacı sesiyle parladı! Soraya Macit kimdir? ile ilgili etiketler O Ses Türkiye o ses türkiye soraya soraya macit kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.