O Ses Türkiye yeni jüriler kimler? O Ses Türkiye yeni sezonda hangi ünlüler jüri olacak? Acun Ilıcalı açıkladı

O Ses Türkiye'de yeni jüriler hangi ünlüler, kimler sorusunu programın yaratıcısı başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı yanıtladı. Bilindiği gibi TV8 ekranlarında yayınlanan ve jüriliğini Beyazıt Öztürk, Hadise, Murat Boz ve Seda Sayan'ın yaptığı O Ses Türkiye, yeni sezon itibariyle jüride değişikliğe gidecek. Peki yeni sezonda O Ses Türkiye'de kimler jüri olacak? Yeni jüri üyeleri kimler? Detaylar haberimizde...

O Ses Türkiye yeni jüri üyeleri kimler sorusu programı takip eden vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Yeni sezonda programın formatından da değişiklikler oalbileceğini söyleyen Acun Ilıcalı, jüri üyelerininin de değişeceğinin sinyalini verdi. Beyazıt Öztürk, Hadise, Murat Boz ve Seda Sayan'ın mevcut jüri üyeliklerini çok başarılı bulduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, yeni sezonda O Ses Türkiye jüri üyelenin kimler olabileceğini de ima etti. Peki yeni sezonda O Ses Türkiye'de kimler jüri olacak? Yeni jüri üyeleri kimler? Detaylar haberimizde...

 

O SES TÜRKİYE YENİ SEZONDA KİMLER JÜRİ OLACAK?

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, katıldığı canlı yayında, 'O Ses Türkiye' yarışması ile ilgili soru üzerine çarpıcı açıklamalar yaptı. Acun Ilıcalı; Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'dan oluşan 'O Ses Türkiye' jürisinde bu yıl değişiklik olacağını duyurdu.

Başarılı televizyoncu, "Bu yıl jüride değişiklik yapacağız. Ben 4 jürime de aşığım, hepsi birbirinden değerli ve çok sevdiğim isimler. Ancak seyirci değişikliği seviyor" dedi.

Acun Ilıcalı açıkladı: O Ses Türkiye jürisinde değişiklik olacak!


O SES TÜRKİYE ÇEKİMLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ÇEKİMLER EYLÜLDE BAŞLAYACAK

'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' çekimleri nedeniyle Dominik Cumhuriyeti'nde olan Ilıcalı, 'O Ses Türkiye' çekimlerinin eylül ayında başlayacağını söyledi.

'O SES TÜRKİYE SEYİRCİSİZ OLABİLİR'

Öte yandan corona virüs nedeniyle programda değişiklikler yaşanabileceğini de söyleyen Ilıcalı, "Olan şartlar ne ise ona göre yapacağız. Belki seyircisiz olabilir, çözümünü buluruz. Hiç yapmamamız gerekiyorsa da, yapmayız" dedi.

O Ses Türkiye yeni jüriler kimler? O Ses Türkiye yeni sezonda hangi ünlüler jüri olacak? Acun Ilıcalı açıkladı ile ilgili etiketler O Ses Türkiye acun ılıacalı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.